Hvordan jeg Bland Har Quikrete Mørtel Mix søke Heavy Stones til en peis?

Hvordan jeg Bland Har Quikrete Mørtel Mix søke Heavy Stones til en peis?


Quikrete mørtel mix, et utmerket produkt for å feste tunge dekorative steiner til den ytre omkretsen av en peis, er sterke, holdbare og sjelden krever vedlikehold. Noen få enkle trinn når blande mørtel mix vil sikre din peis prosjektet er utført på en profesjonell måte, med minimal tid investert.

Bruksanvisning

1 Kontroller peis søknad for å sikre at Quikrete mørtel mix vil ikke bli direkte utsatt for høye temperaturer (over 300 grader F.). Vanligvis er disse lavere temperaturområder som består av tre eller stukkatur og vanlig murstein. Brann murstein områder, muligens høy temperatur områder, vil kreve et annet produkt for stein installasjon.

2. Bland en del Quikrete akryl fortifier til 5 deler av Quikrete mørtel mix. Bland grundig i en plastbøtte ved hjelp av en sparkel. Juster blandingen konsistensen ved å tilsette små mengder vann eller mørtel blanding etter behov. Konsistensen skal være ganske tykk, nesten som stiv pudding.

3 Test konsistensen av miksen ved å la den gli av sparkel mens du holder sparkel vertikalt over plastbøtte. Blandingen bør ikke gli av sparkel, hvis den holdes stødig. Hvis blandingen faller av sparkelen for lett, er det for fuktig. Legge til en liten mengde tørr mørtel blandingen til den plastbøtte og bland grundig. Test igjen.

4 Fukt programflater alle materialer som kommer i kontakt med Quikrete mørtel mix. Rør i blandingen av og til før du er klar til å begynne å legge stein. Ikke vent for lenge med å begynne siden mørtel mix er nå herding (tørking).

Hint

 • Mørtel blanding konsistens vil variere delvis avhengig av vekten av de gjenstander som skal sikres. For tunge gjenstander, er en tykkere blanding vanligvis lettere å søke.
 • Bruk alltid gummihansker og vernebriller ved håndtering av sement eller mørtel produkter.

Related Articles

 1. Hvordan jeg Repot Har en ny Jade Plant?
 2. Hvordan jeg Reface Har en murstein peis?
 3. Hvordan du blander Har Bivoks & Carnauba Wax?
 4. Hvordan jeg Bland Do Talstar?
 5. Hvordan jeg Demonter Har en platetopp?
 6. Hvordan søke Faux Stone til en peis
 7. Hvordan søke Cultured Stone til en peis
 8. Hvordan jeg stukkatur Har en murvegg?
 9. Hvordan jeg Bland ikke olje gnidd bronse & Nickel Hardware?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*