Hvordan justere en Torsion Spring Garage Door

Torsjonsfjæren hjelper garasjeporten åpnes og lukkes enkelt. Det er to torsjonsfjærer på hver side av garasjeporten. Fjærene er plassert øverst på innsiden delen av garasjeporten. Hvis garasjeporten ikke åpner eller lukker ordentlig, så sjekk spenningen på torsjonsfjærer for nødvendig adjustments.You kan trenge å ha noen å hjelpe deg til å justere torsjon våren fordi det kan være potensielt farlig.

Bruksanvisning

1 Se etter en rødlig kjegle på torsjon våren. Membranen er på torsjon fjær på venstre side bort fra sentrum av garasjeporten. Denne konus har hakk i den som brukes for å justere spenningen i torsjonsfjæren.

2 Bruk en metallstang for å holde seg i det første hakket av kjeglen. Stangen må være minst 18 inches lange og 1/2 tomme i diameter. Denne stangen vil holde våren på plass mens du fortsetter til neste trinn.

3 Ta en fastnøkkel til å løsne de to skruene på kjeglen. Skruene må løsnes for å bevege membranen og justere spenningen av stangen. Har en annen person holde stangen på plass for å sørge for at det ikke kommer ut når du begynner å løsne skruene. Hvis stangen løsner deretter torsjonsfjæren kunne knipse og forårsake skade.

4 få en annen metallstang av samme størrelse. Når skruene er løsnet, legg den andre metallstang inn i en motsatt hakk på kjeglen og slå begge stengene til høyre eller venstre, avhengig av om du strammer eller løsne spenningen. Hvis garasjeporten lett svinger åpen og lukket så vil det må strammes. Slå stengene til høyre. For å løsne spenningen skru den til venstre.

5 Trekk til skruene. Ta en stang og holde den andre stanga på plass før skruene strammes.

Related Articles

  1. Hvordan justere en Wayne Dalton Torsion Spring Garage Door
  2. Hvordan erstatte en ødelagt kabel på en Torsion Spring Garage Door
  3. Hvordan erstatte en enkelt Torsion Spring - Garage Door
  4. Slik fjerner lagerbraketter på en Torsion Spring Garage Door
  5. Hvordan Last Tension på en Garage Door Spring
  6. Hvordan justere en speil skyve Closet Door
  7. Hvor langt bør en dør Kom Åpne når du justerer en Torsion Spring?
  8. Hvordan justere spenningen på Spring Hengsler
  9. Hvordan sikre riktig Torsion Spring størrelse for Garasjeporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*