Hvordan justere Sink siler

Hvordan justere Sink siler


Sink siler okkupere dreneringsåpningen av standard vask bassenger og koble til under vasken avløp rør. Sink sil sammenstillinger består av en omtrent sylindrisk, gjenget legeme som glir gjennom en vask vask åpning og fester til undersiden av bassenget gjennom en bred, gjenget mutter. Når programmet er installert, vask siler holde en perforert kopp, kalt en silen. Silen er den eneste delen av en vask sil som er justerbar. Silen innstillinger inkluderer helt lukket, noe som gjør at du kan fylle en vask med vann, og delvis lukket, som stammer tørrstoff men tillater væsker å passere. I tillegg er det nyttig å vite hvordan du installerer nye vask siler; siler ofte lekke eller kreve erstatning når du installerer en søppeltømming.

Bruksanvisning

Justere Basket

1 Sett vasken silen i vasken sil åpningen.

2 Vri knotten i midten av kurven med klokken for å fullt lukke dreneringsåpningen. Slå på vann til å fylle vasken.

3 Drei knotten i midten av silen mot klokken for å løsne kurven og la væsker å passere inn i avløpet. Fjern silen for å tillate både væsker og små faste stoffer å passere inn i avløpet.

Installere siler

4 Samle en ball av rørlegger er kitt fra kitt container, ca en tomme i diameter. Rull ballen på et flatt underlag for å lage en sylinder av kitt omtrent 1/8 tommers tykke. Pakk sylinder rundt indenture som omgir hele vasken bassenget åpningen.

5 Bli med endene av kitt sylinder og trykk kitt mot vasken bassenget forsiktig. Fjern den gjengede mutteren og fiber eller gummiskiven fra vasken sil forsamlingen. Arbeide fra oversiden av bassenget, setter den gjengede skaft av silen forsamlingen gjennom hullet til sil s rim rumper mot kitt.

6 Trykk kanten av silen mot bassenget er indenture at kitt å flate og klem ut fra under silen. Arbeide fra undersiden av vasken, skyver sil er skivene på silen er gjenget skaft. Tråd silen mutter på skaftet.

7 Stram mutteren til den presser skivene mot undersiden av bassenget og trekker den øverste kanten av silen fast mot vasken bassenget. Bruk en sparkel til å forsiktig skrape overflødig kitt fra bassenget overflate.

Hint

  • Søppel salg krever spesialiserte siler som rommer avhendings enheter; når du installerer en disposisjon, alltid bruke produsentens levert vask sil montering.

Related Articles

  1. Hvordan bruke tetningsmidler på akryl Sink siler
  2. Hvordan endre en Sink Sil
  3. Hvordan erstatte en Kitchen Sink Sil
  4. Slik fjerner eller installerer en Kitchen Sink Sil
  5. Hvordan justere temp på et kjøleskap
  6. Hvordan justere Sump pumper
  7. Hvordan justere en klokke Pendulum
  8. Hvordan justere Ryobi Band Saws
  9. Hvordan justere Table Saw Fence guide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*