Hvordan kan jeg fikse min basseng som er Green?

Hvordan kan jeg fikse min basseng som er Green?


Hvis bassenget lyser grønt, betyr det voksende alger og et problem med kjemien i vannet. En grønn pool bør ikke svømt i. Før nyter bassenget, må du fjerne alle rester og grønt stoff fra vann og basseng vegger, samt fikse den kjemiske balansen. Rengjøring av vann vil ta litt tid, så ikke forvent å kunne svømme på samme dag som du starter rengjøring; kjemikalier selv kan ta flere timer å jobbe før du kan få i bassenget.

Bruksanvisning

1 Tøm skimmer filteret, som ligger langs siden av bassenget. For mye rusk i skimmer kurv kan unngå at filteret fungerer.

2 Slå bassenget filteret på å hjelpe rense bassenget vann mens du arbeider på den gjenværende rusk i vannet. Filtrene i svømmebassenget bare renser flytende partikler i vannet, ikke noe som er på gulvet eller sitter fast til veggene i bassenget. De fleste pool filtre bør kjøre minst seks til åtte timer om dagen, hvis ikke nærmere 12 timer.

3. Fjern flytende avfall, for eksempel feil og blader, fra overflaten av vannet med en netto verktøy på en lang stang. Dypp skimmer ned i bassenget for å få eventuelle rester som kan ha gått til bunnen av bassenget.

4 Slå pumpen filteret av og børst sidene av bassenget med den spesielle børsten på enden av bassenget. Vent til alle rusk har lagt seg ned på gulvet, og snu deretter filteret på igjen.

5 Engasjere vakuum vedlegg til filteret, og la den til å streife rundt på gulvet av bassenget.

6 Rengjør filteret seg selv ved slå av pumpen og sett den til innstillingen "backwash". La pumpen kjøre på tilbakespyling før vannet renner rent, normalt omtrent ett minutt. Snu filteret til "lukket" innstilling og fjerne eventuelle rester fanget inni. Sett på kurven og skru filteret på som normalt.

7 Tilsett vann til bassenget med slange, hvis det er nødvendig, for å få det tilbake til riktig nivå.

8 Mål bredde, lengde og gjennomsnittlig dybde av bassenget med et målebånd. Dette hjelper deg å finne ut hvor mange liter vann bassenget holder og hvor mange kjemikalier du trenger å legge til bassenget.

9 Ta bassenget målinger, og en prøve av vannet, til en pool levere store for profesjonell hjelp på hvordan å holde vannet rent og fritt for alger. Avhengig av den aktuelle vannkvaliteten, størrelsen på utvalget og type kjemikalier du bruker, vil bassenget fagfolk gi anbefalinger for deg på den type og mengde kjemikalier for å legge til. Du vil sannsynligvis må legge til et "sjokk" kjemisk til bassenget for å drepe noen alger i bassenget, og en pH justering for å balansere vannet og en kjemisk for å rense vann, for eksempel klor.

10 Retest bassengvannet med en hjemme-test kit, etter produsentens anvisninger på pakken. Legg til flere kjemikalier som er nødvendig, og vent den anbefalte tiden på emballasjen før du svømme i vannet.

11 Kontroller vann ukentlig for å sikre at du holde vannet på riktig balanse av vann. Tilsett mer vann til bassenget som er nødvendig for å holde det på den riktige balansen.

Hint

 • Hvis bassenget ble neglisjert for lenge, og har mer rusk enn vann i den, tømme bassenget så mye som mulig i stedet for å prøve å fjerne alger med filtersystemer. Tilsett mer vann om nødvendig og be om profesjonell hjelp med å få kjemikalier balansert riktig.
 • Ikke legg til mer klor til bassenget enn det som er anbefalt på pakningen. For mye irriterer øynene og gjøre huden kløende. Vent alltid den foreslåtte tid før du får i bassenget for å unngå skader.

Related Articles

 1. Hvordan kan jeg fikse min ildsted som lar Smoke In?
 2. Hvordan kan jeg fikse min Frigidaire tørketrommel?
 3. Hvordan kan jeg fikse en demper som ikke Åpning?
 4. Hvordan kan jeg fikse min Bissel Carpet Cleaner som har mistet Suge?
 5. Hvordan kan jeg fikse min Utenfor Stuss som brøt ut ved Siding?
 6. Hvordan kan jeg fikse min toalettet når det fylles opp altfor sakte?
 7. Hvordan kan jeg fikse huset vinduer som kan åpnes med strenger?
 8. Hvordan kan jeg fikse min Toilet Bowl lekker Inside?
 9. Hvordan kan jeg Laminat Mine Tregulv selv?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*