Hvordan kjøpe en Mobile Home på en bolig område

Hvordan kjøpe en Mobile Home på en bolig område


Hvis du har valgt å kjøpe et mobilt hjem, kan du også være på jakt etter land som å parkere den. Med mindre du har tenkt å leie en mye for din mobile hjem i en typisk trailer park, kan du være i stand til å finne forhandlere eller realtors som har land / hjem pakker. I denne typen transaksjoner, vil du være å kjøpe tomta, samt mobile hjem.

Kvaliteten på Neighborhood

Flere anerkjente land / home forhandlere kan ha utviklet mobile hjem inndelinger. Disse underavdelinger kan ha strenge krav at beboerne opprettholder sine bobiler og mye å kvalitetsstandarder. Noen kan være avgang landsbyer der eierne har solgt sine store boliger og landområder for å trappe ned som de nærmer seg sine gyldne år.

Affixation av Mobile Home

Hvis du har kjøpt en bobil på en eksisterende halv acre skrift ute i naturen, kan du velge å feste det mobile hjemmet til eiendommen ved å fjerne hjul, aksler og skjørt. I mange stater denne handlingen, sammen med overgi mobile hjem tittelen, faktisk gjør den mobile hjem en del av fast eiendom slik at for alle praktiske formål, er hjemmet anses et hus.

Finansiering Land / Hjem Pakker

Mange land / home pakke forhandlere kan bli enige om å finansiere eiendommen for deg. Ulempen til finansieringen av pakken som helhet, er at du kan ha betalt ned nok penger til å eie det mobile hjemmet faktisk direkte. Men hvis det er finansiert som en kombinasjon pakke, eller hvis du har festet den mobile hjem til eiendommen og kan ikke foreta betalinger, kan enhver foreclosure ta både det mobile hjemmet og landet.

Related Articles

  1. Hvordan fikse og Quiet Mobile Home gulvet opphoping
  2. Hvordan å jekke opp en Mobile Home
  3. Hvordan Tie Down en Mobile Home
  4. Hvordan rengjøre en Mobile Home
  5. Hvordan Vurdere din egen Mobile Home
  6. Hvordan måle en Mobile Home
  7. Hvordan Design ditt eget Mobile Home
  8. Hvordan selge en Florida Mobile Home
  9. Hvordan pusse opp et Mobile Home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*