Hvordan koble opp en 6-Pin Trailer ConnectorEn 6-pinners trailer kontakten tillater for to ekstra funksjoner, som oftest hjelpe bremser og ekstra lys på siden eller inne i tilhengeren. Tilhengere er pålagt ved lov å ha kjørelys, bremselys og blinklys. Dette kan oppnås ved hjelp av en enkel 4-pinners trailer kontakt, med venstresving og høyresving lys hver deling av en ledning med bremselysene, den tredje ledning som går halen og lisens lys, og den fjerde ledningen som bakken. Endre kontakten ikke er en kompleks prosess.

Bruksanvisning

1. Tegn et diagram av tilhengeren oppkobling, som viser fargene. Den grunnleggende oppsett er grønt for høyre blinklys og bremselys, gul for venstre blinklys og bremselys, brun for baklysene og lisens, og hvit for bakken. I en 6-pins kontakt, kan den røde kabelen brukes til tilleggsbremsene og den blå ledningen for ekstra lys på tilhengeren.

2 Bytt ut de eksisterende ledningene på hengeren hvis de er slitt eller bare steder. Følg hver eksisterende ledning, trekk den ut med skarp-nese tang, og erstatte den med samme farge ledningen, noe som gjør at den er skrudd ned tett til kontakten, eller bruke ledning nøtter og en crimper å bli med de gamle ledningene til nye ledninger . Koble den hvite jordledningen til en ren, umalt metalldelen av tilhengeren for å hindre at shorting - ikke til slepekrok eller støtfanger.

3 Koble ledningene fra traileren til den mannlige siden av 6-pinners kontakt. Kle av 3 inches av gummi fra utsiden av nye eller eksisterende ledninger for å eksponere metallkjernen, noe som gjør at du lar nok gummi for å skille farger for hver ledning. Bli med ledningene på tilhengeren til hver av pinnene i den mannlige siden av kontakten, noe som gjør at du kobler grønn til grønn, rød til rød, og så videre og skru dem ned hardt. Pass på at det ikke er eksponert wire.

4 Bli med ledningene fra lastebilen inn i den kvinnelige siden av kontakten, gjøre visse først at batteriet er frakoblet.

Hint

  • Blåser sikringer eller automatsikringer indikerer et kort til jord eller overbelastning av systemet. Se etter bare ledninger eller for mange lys.

Related Articles

  1. Hvordan koble opp en Home Lysbryter
  2. Hvordan koble opp en innebygd stekeovn
  3. Hvordan koble opp en Sink Stopper
  4. Hvordan koble opp en Hot Tub
  5. Hvordan koble opp en Kjøleskap vannlinjen
  6. Hvordan koble opp bevegelsesdetektor lys på utsiden av et hus
  7. Hvordan koble opp en Ballast Resistor
  8. Hvordan koble opp en tørketrommel Wire & Socket
  9. Hvordan koble opp en 37A Snøfreser til en 110 John Deere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*