Hvordan lage en silke blomst midt

Hvordan lage en silke blomst midt


En silke blomst midtpunktet kan gjøres med litt innsats; bare kjøpe silke blomster (og grønne) du ønsker å bruke for å krydre opp tabellen, og følge noen enkle trinn. Opprette en silke blomst midt følger den samme prosessen som å skape en ekte blomst midtpunktet. Den eneste vesentlige forskjellen er, silke blomster vil vare mye lenger enn de ekte. Noen mennesker tilsett vann til silke blomst container for å skape et inntrykk av virkeligheten, men vann er ikke nødvendig å holde silke blomst midt ser fantastisk i mange år framover.

Bruksanvisning

1 Kjøp en container for silke blomst midtpunktet i ethvert hjem og hage butikken. En solid hvit keramikk vase er ideell for å skjule stilkene av silke blomster.

2 Legg et stykke floral skum, kjøpes på hobbybutikk, i bunnen av vasen. Bruk en saks til å klippe skum til størrelsen. Skummet må passe lunt i vasen for å holde silke blomster på plass.

3 Samle en gruppe av silke blomster sammen kjøpt fra en hobbybutikk. En ideell silke floral blanding er: myke blå hortensia, ametyst anemoner, lilla verbena og lavendel syriner. Tilsett noen forskjellige typer silke grønne som eukalyptus og bregne.

4 Begynn med å plassere stilkene av silke grønne ned i floral skum. Space den grønne hverandre forlate rommet for blomsterstengler. Ikke klumpe hver type sammen, spre dem ut.

5 Sett silke blomster mellom de grønne stilkene. Plasser de høyere blomster i midten av vasen, og de kortere blomster rundt omkretsen. La hengende stengler til å falle over sidene av vasen. Når stilkene er plassert, omorganisere dem i henhold til din smak.

Hint

 • Det fine med å lage din egen silke blomst midtpunktet er at du kan lage den slik du vil. Det er ingen grenser for hva du kan gjøre.
 • Ikke arrangere en overflod av silke stengler. Din silke blomst midtpunktet vil se penere med mindre.

Related Articles

 1. Hvordan lage en silke blomst brudebukett
 2. Hvordan lage kunstig silke blomster
 3. Hvordan lage en silke blomst krans
 4. Hvordan lage en Silk Flower Arrangement i en høy vase
 5. Hvordan lage en unik hjemmelaget midt
 6. Hvordan lage en Dendrobium Orchid midt
 7. Hvordan lage en Tropical Flower midt
 8. Hvordan å dekorere med silke blomst veggtepper
 9. Hvordan lage en silke Hydrangea Arrangement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*