Hvordan lage en stål I-Beam ser ut som tre

Hvordan lage en stål I-Beam ser ut som tre


En I-bjelke er oppkalt etter sin form. Med en flat horisontal plate på toppen og bunnen og en vertikal plate som forbinder de to for å danne en "I", strålen har et stort innrykk løper langs hver side av bjelken. Trebjelker er solide, boks-lignende strukturer som er typisk en ekstrudert rektangel eller kvadrat med solide sider. Feste tre for å dekke strålen er en måte å skape en illusjon av en trebjelke.

Bruksanvisning

Feste Bottom

1 Bruk en diamant-tipped 5/32-tommers bor til å bore pilothull opp gjennom bunnplaten av strålen, en rad en tomme fra hver kant, 10 inches hverandre.

2 Bruk en tabell så å klippe et stykke av sagbruket til bredde, 1/8 tommer bredere enn bunnen bredden på I-bjelke. Klipp dette stykket til lengde, med en gjæringssag, for å passe strålen.

3 Plasser hardtre stykke sentrert sideveis mot bunnen av bjelken. Kjør en 3/4 tommers treskrue ned gjennom hvert hull i strålen inn i sagbruket.

Legge til favoritt

4 Mål fra den nedre kant av løvtre opp til taket ved siden av bjelken. Klipp to stykker av sagbruket til bredde for å passe. Skjær stykker til lengde på gjæringssag som du gjorde før.

5 Bruk trelim langs den smale kanten av løvtre dere festet til bunnen av bjelken. Passer til en av sidestykkene på plass, med sin øvre kant mot taket, og dens nedre kant i flukt med den nedre flate av løvtre festet til bunnen av bjelken.

6 Nail gjennom sidestykke i kanten av stykket festet til bjelken med en pin spikerpistol og 1 1/2-tommers pin negler, ett hver 6 inches.

Påføring av Topp

7. Fyll spikerhull og sømmer langs bunnen av sidestykkene med løsningsmiddelbaserte tre fyllstoffer. La filler å stivne helt. Sand filler glatt med en eksentersliper og 150-sandpapir.

8 Bland en boks med beis og klar finish alt-i-ett med en tre padle. Påfør to strøk med finish til bjelken med en myk-stritter pensel. Arbeid i tråd med tre korn, i lange, rette, overlappende strøk for å unngå penselspor.

9 Spre ferdig jevnt for å forhindre går og drypper. La flekken tørke i en time mellom hvert strøk.

Related Articles

  1. Hvordan lage en ytterdør ser ut som tre interiør
  2. Hvordan lage Skap ser ut som tre
  3. Hvordan lage Allerede hvitmalte skap ser ut som tre
  4. Hvordan lage en betongvegg i en hage ser bedre
  5. Planter som ser ut som tre Sorrel
  6. Hvordan lage et hvitt metall Door ser ut som tre
  7. Hvordan lage en 9x9 Ft. Dining Room ser større
  8. Hvordan lage en smal og lang rommet ser høyere og Shorter
  9. Hvordan lage Betong ser ut som tre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*