Hvordan lage en tre barn Lamp

Hvordan lage en tre barn Lamp


I stedet for å kjøpe en lampe for barnet ditt, bør du vurdere å lage en tre lampe. Det kan ta litt konsentrasjon og tid, men resultatet vil være vel verdt innsatsen. Det er ingen erstatning for den tilfredsstillelsen du vil ha i å gi barnet ditt en unik lampe, spesielt når du har laget det selv. Du kan også finne at å lage lampen selv er billigere enn å kjøpe en tilsvarende masseprodusert en.

Bruksanvisning

1 Velg et stort bilde fra en fargebok og fjern siden nøye. For best resultat, velger du et bilde uten en masse små detaljer, fordi du er nødt til å male dem alle senere.

2 Bruk saks til å klippe ut av bildet. Ikke bekymre deg om indre linjer, bare kutte ut hovedbildet som et enkelt stykke. Legg bildet flatt på stykke kryssfiner.

3 Fukt en svamp som er lett. Mens du holder på bildet på plass, bruk svamp til å fukte papiret. Dette vil gjøre det holde seg til kryssfinér litt. Sett svamp til side. Tegn et omriss rundt bildet med blyant. Ta deg god tid og holde seg så nær kantene som du kan.

4 Fjern stykke papir du brukte for et mønster. Hvis det er feil som må rettes opp i oversikten, gjøre dem nå. Resultatet skal være en skisse som stemmer helt med bildet du kommer til å slå inn i en lampe.

5 Skjær rundt kantene på din disposisjon med en stikksag. Marker en flat linje langs bunnen av brettet, og så hogg den av med stikksag. Sand alle hjørner av både kuttet ut og den andre bordet slik at det ikke er noen skarpe kanter.

6 Maling styret i ønskede farger. Mal stykke av 1-by-4-tommers trelast å matche fargen som brukes mest på utskjæringen.

7 Sett en tynn linje med trelim langs den flate bunnen av cut-out. Sagt på en annen tynn linje langs midten av den andre styret, som du kan tenke på som lampefoten. Sett inn fire skruer for å holde basen til utskjæringen. Plasser lampen, slik at det ikke vil bli flyttet. La den stille natten.

8 Installer lampe kit. Monter lampen stang slik at den slutter 3/4 tommers over basen, slik at ledningen til å bevege seg. Skjær bunnen av lampen tangen, slik at den øverste stikker en tomme over toppen av utskjæringen. Lampen ligaen i seg selv vil skru ned på toppen, skjule lampe stang.

Hint

 • I stedet for å bruke en side fra en coloring bok, kan du kjøpe figurer allerede kuttet ut på den lokale jernvarehandelen, slik at du sparer det meste av arbeidet.
 • Latex maling er det tryggeste å bruke for barn som de ikke utstråler røyk og er ikke skadelig hvis uhell svelges.

Related Articles

 1. Hvordan lage et tre Mural
 2. Hvordan lage en tre sawhorse
 3. Hvordan lage en tre Fort
 4. Hvordan lage en tre hodegavl
 5. Hvordan lage en tre kjøkken Handlekurv
 6. Hvordan lage en tre bokhylle
 7. Hvordan lage en tre Latch for en Shed
 8. Hvordan lage en tre-sidig Cut
 9. Hvordan lage en tre Wagon Wheel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*