Hvordan lage en tre Dish tørkestativ

Tre elementer er attraktive aksenter ethvert kjøkken, spesielt når innredningen er landet, rustikk eller toskanske. Tre kjøkkenutstyr og kjøkken lagring elementer bringe naturens varme inne og gir en påminnelse om å starte dagen avslappet. En utilitaristisk fatet tørkestativet blir en samtale stykke når laget av tre. Den sammenleggbare designen gjør at stativet for å bli fjernet fra disken - når den ikke er i bruk - for å gjøre vei for andre oppgaver.

Bruksanvisning

1 Stack 8-tommers med 1-tommers med 1/4-tommers lager tre stykker, skyll med hverandre, på sin ett-tommers sider. Fest dem på en benk skrustikke.

2 Bruk en snekkere 'firkantet og svart permanent markør for å markere en 45-graders vinkel over hver ende av stabelen. Skjær langs gjærings linje med en stikksag eller bordsag. Set to av de gjærete bitene til side for å bli brukt som endestøttene.

3 Mål rester stabelen fra ende til annen. Marker midtpunktet med en svart sprittusj. Markere en andre punkt, en tomme fra den ene enden av sentrum av stabelen. Bor et hull 1/4 tommer diameter gjennom hele stabelen i sentrum og ett-tommers merker, ved hjelp av en drill eller søyleboremaskin.

4 Sand alle brikker med medium gjennom ekstra fint sandpapir, i den rekkefølgen. Påfør 3 strøk klar akryl behandling av trevirke med en 1-tommers bred trim pensel til den ene siden av hver brikke, slik at å tørke over natten mellom strøkene. Gjenta på den andre siden av hver bit. Selv om det er nevnt spesifikt mot flekker, Shaker Workshops 'råd: «Farging delene før montering reduserer antall hjørner og kryss av deler der flekker sammensatt stykke kan være vanskelig," er like aktuelt for forsegling eller male tre.

5 Sett en låseskive og en fender skive på den ene enden av den første dowel stang, i den rekkefølgen. Skyver stangen gjennom hele stabelen ved midtpunktet. Slip en fender skive og låseskive på stangen i den andre enden, i denne rekkefølge, slik at hjulskiver på hver ende er mot stabelen av tre. Fest stangen med eikenøtt nøtter i hver ende. De tre stykker skal fortsatt være i stand til å bevege seg rundt stangen og fra side til side.

6 Fjern bunken fra skrustikke. Plasser bitene slik at annenhver en er til høyre eller til venstre, slik at stativet sitter i en "X" -stilling. Slip en låseskive og fender vaskemaskin, i den rekkefølgen, på en av de gjenværende stenger. Skyv den gjennom hullene på høyre sidestykkene. Slip en fender skive og låseskive, i nevnte rekkefølge, på den andre enden av stangen og feste hver ende med acorn nøtter. Gjenta for venstre side.

7 Mens stativet er åpen i "X" posisjon, trykker på en av de to gjenværende delene av 8-tommers med 1-tommers med 1/4-tommers mitered lager treverket mot den ene enden av stativet. Juster posisjon inntil Mitered hjørnene er så nær å spyle med toppen tomme av høyre og venstre krysset stykker som mulig. Gjenta for den andre enden av stativet. Bruk snekker er lim og små justerbare C-klemmer for å holde endestykkene på plass til limet tørker over natten. Klein Tools anbefaler, "Bruk pads med C-klemmer for å unngå marring arbeidet." Putene kan være biter av skrap tre fra tidligere trinn.

8 Bor to hull, 1/2 tomme fra hverandre, i hver ende av hver av de limte dene, inn parabolen rack. Fest endene permanent ved hjelp av 1/16-tommers diameter treskruer, 3/8 inches lang.

Hint

  • Når du lager et stort antall disse stativer på en gang, i en produksjon løpe for senere salg, kan det være lurt å bruke et lite element gjæringsmåler og en gjærings slede. Veiledning for gjæringsmåleren kan bli funnet i Resources i denne artikkelen, på Trearbeid Tips.com. Veiledning for gjærings slede er tilgjengelig på Fin Woodworking.com.

Related Articles

  1. Hvordan lage et tre gren Lattice
  2. Hvordan lage et tre Mural
  3. Hvordan lage en tre sawhorse
  4. Hvordan lage en tre barn Lamp
  5. Hvordan lage en tre hodegavl
  6. Hvordan lage en tre kjøkken Handlekurv
  7. Hvordan lage en tre bokhylle
  8. Hvordan lage en tre Latch for en Shed
  9. Hvordan lage en tre-sidig Cut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*