Hvordan lage en tre Fort

En flott måte å holde barna opptatt og skape et miljø for lek er en bakgård privat område for bare barn. Lag en tre fort for ungene for timer med sin glede. Det er litt av et prosjekt og krever en hel dag, men gir timer med moro for barna.

Bruksanvisning

1 Mål opp et område som du ønsker å plassere fort. Jo større fort, jo mer trevirke som det krever. Når du gjør en tre fort, får du bestemme dimensjonene.

2 Drive fire, to-tommers med 4-tommers 5-fots kryssfiner styrene i bakken for å gjøre de fire hjørnene av fortet. Sørg for at området rutene ut på riktig måte. Knytt en snor fra en pol til en annen og måle plassen ved å sette et nivå mot linjen. Hvis du gjør det større enn 4 fot med 4 fot, må du legge til ekstra forsterkninger i mellom.

3 Purchase 48, 2-tommers med 4-tommers 6-fot brett og åtte 2-tommers med 4-tommers 4-fot brett. Du trenger også en 2-tommers med 4-tommers 16-tommers bord. Du kan justere høyden høyere eller lavere, avhengig av dine ønsker. Lå 12 brett ned på bakken for å danne veggen.

4 Legg to av de fire-fot brett på toppen av de på bakken, en på toppen av styrene og en ca 4 inches fra bunnen. Skru to skruer gjennom korset styret å koble hvert bord av veggen. Du ender opp med fire skruer i hvert bord. Bruk 3-tommers treskruer.

5 Fullfør alle fire veggene i fortet. På den ene siden, feste alle men fire brett og kutte nederste brettet 16 inches kortere. Dette er for døren.

6 Koble de fire styrene for døren på samme måte som du gjorde veggene. Gjør det øverste brettet minst 6 inches lavere enn den øverste kanten for å justere for dørkarmen. Du må sørge for at du har en døråpning når du gjør en tre fort.

7 Løft veggene, og skru inn støtten innlegget. Du har fire vegger med et mellomrom for døren. Sett dekorative hengsler på utsiden av fortet for å feste døren og et håndtak på døren. Sett en krok og øye på innsiden for å klinke døren.

Related Articles

  1. De beste måtene å lage et tre Fort Roof
  2. Hvordan lage et tre Mural
  3. Hvordan lage en tre sawhorse
  4. Hvordan lage en tre barn Lamp
  5. Hvordan lage en tre hodegavl
  6. Hvordan lage en tre kjøkken Handlekurv
  7. Hvordan lage en tre bokhylle
  8. Hvordan lage en tre Latch for en Shed
  9. Hvordan lage en tre-sidig Cut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*