Hvordan lage en tre hodegavl

Du kan lage en tre shadowbox-stil hodegjerde med et løvtre panel innrammet med samme type treplater. Velg kirsebær eller mahogny løvtre for en mørk, rik utforming gane. Bjørk eller eik vil gi deg en lettere tre hodegjerde og vil se fint mot en mørk farget vegg. Legg hyller i shadowbox headboard rammen for å vise minner, eller la skjønnheten i treverket taler for seg selv. Du kan finne alt du trenger å gjøre en shadowbox stil hodegjerde på ditt lokale Oppussing butikken.

Bruksanvisning

1 Mål og kutt en 3/4-tommers panel av løvtre kryssfiner til de ønskede dimensjoner av headboard. Du kan lage din shadowbox hodegavl bredere enn madrassen å omfatte nattbord, eller gjøre det til å passe i flukt med kanten av madrassen. Din shadowbox hodegjerde skal henge på veggen, ikke stå på gulvet, så måle høyden for å begynne et par inches under toppen av madrassen.

2 Mål og kutte to 1/2-tommers hardwood styrene å passe på sidene av hodegjerde panel. Styrene bør passe flush til de øverste og nederste kant av panelet.

3 Fest styrene til panelet med treskruer. Bakkant av styret bør være i flukt med bakkanten av løvtre panel. Plasser treskruer hver 2 inches langs lengden av styret.

4 Mål og kutt en 1/2-tommers hardwood bord for å passe på tvers toppen av løvtre kryssfiner. Din topp brikke vil være en tomme lengre enn bredden på brettet som det vil dekke to 1/2-tommers tykke vantet.

5 Fest toppen kortet til hardwood panel og til vantet med treskruer.

6 Cut dekorative tre trim å passe front-mot kantene av treplater. Butt de to side trim stykker opp mot trim stykke som går over toppen, på samme måte som du gjorde shadowbox rammen.

7 Fest trim til forsiden av løvtre styrene med monteringslim for å eliminere eventuelle spiker som viser på headboard.

8 Sand hodegjerde med middels klasse, etterfulgt av lys-klasse, sandpapir. Fjern rusk helt.

9. Påfør et lag med polyuretan til din shadowbox hodegjerde. Selv om ryggen vil være mot veggen og vil ikke bli sett, bør du likevel beskytte den med polyuretan. Klar polyuretan får frem den naturlige skjønnheten av løvtre, men du kan også bruke flekken hvis du vil. Påfør flekken strøk før du bruker polyuretan.

10 Sett vegg hengere i veggen stenderne bak sengen, og fest hodegjerde.

Related Articles

  1. Hvordan lage en billig hodegavl
  2. Hvordan lage en Foam hodegavl
  3. Hvordan lage et tre Mural
  4. Hvordan lage en tre sawhorse
  5. Hvordan lage en tre barn Lamp
  6. Hvordan lage en tre kjøkken Handlekurv
  7. Hvordan lage en tre bokhylle
  8. Hvordan lage en tre Latch for en Shed
  9. Hvordan lage en sjablong hodegavl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*