Hvordan lage en tre Latch for en Shed

Hvordan lage en tre Latch for en Shed


Du kan legge til et rustikt preg på tre skur ved å lage en tre låsen for det. Wooden låsene kan være enkle eller fullstendig. En grunnleggende tre glidelåsen vil dekke behovene for en tre skur. Låsen vil holde døren fra blåser åpen og lukket og gir deg enkel tilgang. Velg et løvtre som lønn for låsen, slik at det vil holde seg til gjentatt bruk. Wooden låsene er en effektiv måte å skape et naturlig utseende. Du bør kanskje vurdere å legge en til hageporten i tillegg.

Bruksanvisning

1 Mål og merk midten av hver en-av-en-av-tre-tommers blokk på en en-av-tre-tommers side ved hjelp av et målebånd og blyant.

2. Bor et hull 3/8-tommers diameter gjennom sentrum av hver blokk på en søyleboremaskin med en 3/8-tommers borkronen. Dette er fallen hull.

3 Snu blokkene slik at hullet er orientert horisontalt. Bore et 1/8-tommers hull, 1-tommers inn fra hver ende i midten av hver blokk ved bruk av en 1/8-tommers borkronen. Disse er monteringshullene.

4 Juster ett kvartal med monteringshullene vendt utover mot drift kanten av døren på høyden du ønsker å finne låsen. Kjør en treskrue gjennom hvert hull i døren med en skrutrekker. Juster den andre blokken med monteringshullene vendt utover mot kanten av døråpningen rett over fra den første blokken. Holde et nivå over toppen av de to blokkene og justere den andre blokken inntil den er plan. Drive en treskrue gjennom hvert monteringshull i siden av døråpningen.

5 Plasser pluggen på en arbeidsflate. Skru knotten inn til sentrum av den ene enden av pluggen ved å skru festet gjengeskruen med urviseren til knotten er tett mot pluggen. Dette er fallen.

6 Skyv låsen bolten gjennom 3/8-tommers hull i blokkene for å sikre døren. Ta tak i rattet og trekke låsebolten for å løse ut døren.

Hint

 • Avslutt låsen i en klar finish eller la det naturlig å vær for en rustikk utseende.
 • Bruk vernebriller når du gjør en tre låsen.

Related Articles

 1. Hvordan lage en tre topp for en Toolbox
 2. Hvordan lage den peneste Buer for blomsterarrangement
 3. Hvordan lage Utenfor Stairs tryggere for eldre
 4. Hvordan lage godt drenert jord for stueplanter
 5. Hvordan lage en tre Fort
 6. Hvordan lage et tre for en barnerommet
 7. Hvordan bygge tre hyller for en Shed
 8. Hvordan lage planer og skissene Med Garage Shed programvare
 9. Hvordan lage et tre Mural

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*