Hvordan lage en tre sawhorse

Hvordan lage en tre sawhorse


Du kan lage en tre sawhorse ganske lett, og å ha noen rundt huset kan komme godt med. Du kan bruke en sagkrakk til mer enn bare å kutte trelast. To bukker og et ark med kryssfiner kan bli en ekstra tabell for helligdager. Bare dekke umiddelbar bordet med en vakker duk. Sagkrakker også gjøre stor sal racks. I løpet av sommeren, når du ikke bruker de tykke dyner, henge dem over en tre sawhorse å foreta en umiddelbar quilt rack. Hvordan kan du gjøre en av tre sawhorse?

Bruksanvisning

1 Place to av tre-fot lange boards, slik at de står på sine to-tommers kanter, parallelt med 4-tommers sider som vender mot hverandre, avstand tre fot fra hverandre. Deretter plasserer to mer 3- fot brett mellom dem, sentrert, også stående på sine to-tommers kanter, med sine 4-tommers sider mot hverandre. Mønsteret vil ligne på en "H."

2. Hammer to spiker gjennom de ytre fire-tommers side av de parallelle brett mot midten av den "H" går helt gjennom den to-tommers tykkelse av de ytre brett og inn i selve endene av hver tre-fot bord i sentrum . Dette bør ligne en "H" når du er ferdig, som på bildet. Når platene er spikret på plass, bør du være i stand til å flytte "H" form rundt uten noen av styrene i bevegelse.

3 Stå på "H" form ramme opp slik at du kan feste to av bena.

4 Lay en tre-fots bord som vil bli en av de sawhorse ben på hver ende av "H." De 4-tommers bredder på hvert bord skal overlappe hverandre, som i bildet. Nail disse styrene på plass ved hjelp av tre spiker i en trekantet mønster som vil passere helt gjennom 2-tommers tykkelse på hvert ben og inn i "H." Ved hjelp av en trekantet mønster vil redusere muligheten for at bena skjeve.

5 Slå på "H" over slik at du kan spikre de to andre bena på plass.

6 Plasser en tre-fots bord som vil være en etappe av sawhorse på hver ende, inne i "H" mønster, Overlapping 4-tommers bredder på hvert bord og spikre disse styrene på plass ved hjelp av tre spiker i en trekantet mønster som vil gå helt gjennom den to-tommers tykkelse av hvert ben og inn i "H" ramme. Stå på nytt sawhorse på bena.

Hint

 • Nail ytterligere 3-fots bord over midten av to ben, en på hver side, hvis du trenger ekstra stabilitet.
 • Legg brak til innvendige hjørner hvis støtte tung last, samt senter styrene for ekstra stabilitet for å redusere sjansen for skader.

Related Articles

 1. Hvordan lage et tre Mural
 2. Hvordan lage en tre barn Lamp
 3. Hvordan lage en tre hodegavl
 4. Hvordan lage en tre kjøkken Handlekurv
 5. Hvordan lage en tre bokhylle
 6. Hvordan lage en tre Latch for en Shed
 7. Hvordan lage en tre-sidig Cut
 8. Hvordan lage en tre Wagon Wheel
 9. Hvordan lage en tre Fort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*