Hvordan lage en tre-sidig Cut

Når du installerer fliser, pavers, stein eller tre, vil du sannsynligvis nødt til å gjøre forskjellige kutt for å passe individuelle stykker rundt inventar, som for eksempel rør og skap. Dette krever ofte gjør en tre-sided kutt, som vanligvis ser ut som en flat-bottom "U" form skåret ut av fliser eller tre. Den vanskeligste delen av å lage en tre-sided kutt er vinkelrett kutt. Dette kan løses med litt oppfinnsomhet og en stødig hånd.

Bruksanvisning

1 Ta målinger av størrelsen på kuttet med et målebånd. For eksempel, hvis du flislegging rundt et rør, få dybde og bredde er nødvendig for kutt.

2 Plasser fliser eller tre på en arbeidsbenk og bruke målebånd, sammen med en markør, for å trekke kutte linjer på tre eller flis.

3 Ta på vernebriller, støvmaske og hansker. Plassere den merkede fliser eller tre på en våt sag eller bordsag. Slå sagen på og gjøre to kutt i fliser eller tre så langt fra hverandre som nødvendig, etter de parallelle linjene ned til vinkelrett linje.

4 Start på venstre side av kuttet, på innsiden av to parallelle kutt i fliser eller tre, noe som gjør en annen parallell kuttet ned til vinkelrett linje trukket på flisen eller tre.

5 Fortsett å gå fra venstre til høyre, på innsiden av to primære parallelle linjer, skjæring flere parallelle "splinter" ned til den vinkelrette linje trukket på tre eller flis. Du vil ha flere parallelle kutt i fliser eller tre som er veldig slank når du er ferdig.

6 Snap ut de enkelte lunter nøye; la noen festet som ikke vil bryte av lett.

7 Plasser fliser eller tre tilbake i sagen, slik normalen å berøre bladet på sagen. Veldig sakte og jevnt, skyve fliser eller tre fra høyre til venstre, banket av de resterende lunter og kveld opp vinkelrett linje på samme tid. Du har nå laget en tre-sided kuttet.

Related Articles

  1. Hvordan lage et tre Mural
  2. Hvordan lage en tre skattekiste
  3. Hvordan lage en tre barn Lamp
  4. Hvordan lage en tre hodegavl
  5. Hvordan lage en tre sawhorse
  6. Hvordan lage en tre Wagon Wheel
  7. Hvordan lage en tre kjøkken Handlekurv
  8. Hvordan lage en tre bokhylle
  9. Hvordan bygge en tre-sidig Barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*