Hvordan lage en vinter Wreath

Seasonal dekorere har en måte sammenfallende med store helligdager. Floral utskrifter og pastellfarger er populære ved påsketider, og det er vanlig å se armloads av evergreens bundet med rød sløyfe ved juletider. Når ferien er over, kommer innredningen ned og resultatet er en generell følelse av skuffelse over mangelen på festiveness i hjemmet. For å bekjempe denne post-ferie nedtur, kan du lage sesongens dekor som sammenfaller med sesongen i motsetning til ferien. For vintersesongen, kan du opprette en vinter krans som holder seg på plass fra desember til slutten av februar (eller når du vurdere vinteren til å være over der du bor).

Bruksanvisning

1 Kjøp en grapevine krans i den størrelsen du ønsker. Grapevine kranser er laget av de tørkede grener av en grapevine og de lett tilgjengelig på de fleste båter butikker.

2 Gi vinter en krans noen vinter preg. Spray krans med en kan av spray-on lim (også tilgjengelig på de fleste håndverket butikker). Umiddelbart etter belegg kransen i limet, dryss kransen med en vinter ser blanding av glitter - bruke ulike farger av blått, hvitt og sølv. Følg anbefalingene for limet å la limet tørke helt.

3 Rist krans over søppel kan for å la noen løs glitter fall fra krans. Denne første risting vil eliminere mesteparten av det overskytende, men forventer at kransen vil med jevne mellomrom kaster mer av sin glitter når dunket med en dør eller av en person som børster mot den.

4 Pryder krans med din favoritt vinteren aksenter. Avhengig av hvilken type pryd du bruker, kan du legge dem til din krans med wire eller en varm limpistol. For å sikre riktig plassering av dekorasjoner, lå kransen på et flatt underlag og plasser dekorere elementer på de stedene du tror du vil permanent installere dem. Stå tilbake litt og sørg for at du er fornøyd med det generelle utseendet før du følger gjennom med wire eller varmt lim.

5 Fest et stykke av ledningen til baksiden av krans for hengende. Doble eller tredoble ledningen for å være sikker på at det tåler vekten av krans. Hvis krans virker overdrevent tungt du må bruke heavy duty ledning til å henge.

6 Heng vinter krans på en dør eller i et portrom for å hjelpe deg å nyte en festlig følelse gjennom hele vinteren.

Hint

 • Etter jul salg er en flott tid for å finne forsyninger for vinteren krans. Ulike tre ornamenter som snømenn og snøflak kan lett bli forvandlet til pynt for vinteren krans.
 • Bruk en lav temperatur limpistolen å unngå alvorlige brannskader.

Related Articles

 1. Hvordan lage en vinter hvit soverom Decor
 2. Hvordan lage en Teacup Wreath
 3. Hvordan lage en buksbom Wreath Monogram
 4. Hvordan lage en Swag Wreath
 5. Hvordan lage et vestlig Wreath
 6. Hvordan lage en viktoriansk Wreath
 7. Hvordan lage en vinter Cemetery Floral Arrangement
 8. Hvordan lage en Herb Wreath
 9. Hvordan lage en lavendel Wreath

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*