Hvordan lage et bad Door Swing Out

Hvordan lage et bad Door Swing Out


Badene mangler plass blir kompromittert av en dør som svinger innover. En enkel, lav- eller ingen kostnader fix på dette problemet er å reversere den måten døren svinger. Vending av hengslene og dreie døren rundt plasserer sin maskinvare på motsatt side av dørkarmen, eller innersidene av døråpningen. Det tar bare noen få verktøy for å fullføre dette prosjektet, men før du begynner, sjekk med lokale byggeforskrifter for noen restriksjoner med dører svinge ut i gangen.

Bruksanvisning

Fjern Door

1 Skru hengslene fra døren og deretter fra stenderen med en drill.

2 Mål avstanden mellom toppen av dørkarmen og toppen av øvre hengsel posisjon på dørkarmen. Spill dette på papir.

3. Mål avstanden mellom undersiden av dørkarmen og i bunnen av det nedre hengsel. Spill denne målingen på papir.

4 Mål posisjonen til midthengslene. Noen dører har ikke en tredje hengsel på midten av døren, men hvis den gjør det, måle avstanden fra toppen av dørkarmen til toppen av posisjonen til midten braketten. Spill denne målingen også.

5 Fjern dørstoppere på sidene og toppen av dørkarmen. Dette er de tynne støpe trimmer på dørkarmen brukes til å stoppe sving på døren når den er lukket. Det rammer også selve døren, som dekker gapene mellom det og dørkarmen. Lå meisel flatt mot jamb og trykk på det under døren stopper med en hammer. Lirke dem bort fra veggen og sett dem til side.

prep Frame

6 Stå utenfor rommet på døren, og justere en dørhengsel til yttersiden av jamb. Tappen side av hengselet skal være vendt bort fra rommet. Manøvrere hengselet ved å åpne den og lukke den for å få en idé om hvordan døren vil svinge. Sett braketten.

7 Bruk et målebånd og blyant for å overføre målinger av dørens hengsler til motsatt side av dørkarmen. Markere plasseringen av toppen, bunnen og midten hengsel, hvis døren har en midt hengsel.

8 Juster hengslene til sine merkede posisjoner. Plassere et hengsel, i en lukket, flat stilling, i flukt med innerflaten av dørkarmen, hvor blyantmerker. Utvid fat delen av hengslene - den avrundede delen som huser pin - litt ut fra dørkarmen for å gi det plass til å åpne og lukke. Hold monteringsplate - de flate delene av hengslene som har skruehull - stødig, og spore omrisset på dørkarmen. Gjør dette for hver hengsel sted.

9 Chisel ut doorjamb tre til fordypningen hver hengsel. Trykk den skarpe enden av en meisel i og langs blyantstrekene med en hammer. Deretter lage tverrsnitt meisel skjærer inn i tre på innsiden av meislet disposisjon. Det bør være fire til fem rader av horisontale meisel kutt i braketten plass, men bare en åttendedel av en tomme dyp. Vipp meisel på en vinkel, sette det inn i sporene og chip unna veden. Sjekk for glatthet når den er ferdig.

10 Sett inn en dør brakett, ett om gangen, til sin innfelte posisjon, og merk skruehullene med en blyant.

11 Bor pilothull i dørkarmen med en liten drill, der skruene skal gå.

Slå Door

12 Skru hengslene tilbake på døren.

13 Linje opp hengslene til skrumerker, og skru dem inn i dørkarmen.

Door Latch

14 Rett streiken plate til døren låsen og deretter til jamb, med døren i lukket stilling.

15 Lag en blyant merke på dørkarmen på toppen og bunnen av streiken plate.

16 Lag en annen mark på toppen og bunnen av døren er låsen. Dette vil markere hvor du skal bore hullet for låsen til å passe inn i dørkarmen.

17 Bore hullet med en tre-kvart tomme kjedelig bit. Bore to overlappende vertikale hull for å lage en oval åpning.

18 Place streiken plate over lei hullet, og skru den inn i dørkarmen.

19 Sett døren stopper. Lukk døren med døren knott låst inn i stenderen, og deretter justere molding for dørstopp flush mot døren, med bare en liten åpning. Døren stopper kommer til å bli helt slått rundt fra sin opprinnelige posisjon, akkurat som døren er. Tap side og topp stykker av døren stopper inn i stenderen med etterbehandling spiker og en hammer, dobbelt sjekke at døren er lett å åpne og lukke.

Related Articles

  1. Hvordan lage et bad Look Vintage
  2. Hvordan lage Antibakterielle bad renere
  3. Hvordan lage et solid Porch Swing
  4. Hvordan lage et bad Romantisk
  5. Hvordan lage små bad
  6. Hvordan lage et bad Shine
  7. Hvordan lage en ponni Tire Swing
  8. Hvordan lage et bad Blueprint
  9. Hvordan lage et bad Floor Plan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*