Hvordan lage et dekke for en krakk med en Mitered Corner

Hvordan lage et dekke for en krakk med en Mitered Corner


Som trender endres gjennom årene, dine hjem innredning stil endringer. I stedet for å erstatte avføring i hjemmet ditt når du er klar til å endre rommets stil, gjenopprette dem. Gjenopprette en eksisterende krakk er rimeligere enn å kjøpe en ny en, og lar deg tilpasse stoffet til å matche din dekorere stil. Selv uten mye sy erfaring, kan du lage en krakk dekning i en ettermiddag. Legg Mitered hjørner til dekselet for å effektivisere sitt utseende.

Bruksanvisning

1. Mål bredden og lengden på toppen av avføring. Legg 18 inches til hver måling deretter klippe stoffet til størrelse.

2 Legg stoffet med forsiden ned på en arbeidsflate. Brett den nederste kanten av stoffet opp en tomme. Trykk på brettet stoff med et strykejern. Brett ut det deretter kaste den nederste kanten av stoffet ned en tomme, og trykk den med jern. Brett ut det deretter kaste til venstre og høyre kant av stoffet innover en tomme, trykker du folder med da jern deretter brette dem.

3. Brett alle fire kanter av stoffet inn mot midten av duken 1/4-tommers. Trykk på brettet kantene med jernet. Sy langs kantene med en symaskin i en rett maske.

4 Brett alle fire kanter av stoffet innover langs presslinjene. På hvert hjørne der de to kantene av stoff møtes, plasserer to rette pinner vinkelrett på hverandre. Brett ut stoffet slik at pinnene er langs kantene av stoffet for å indikere hvor kantene møtes.

5 Brett øverst i høyre hjørne på en diagonal. Brett stoffet under, i stedet for over som du har i forrige trinnene, med de rette sidene av stoffet berører hverandre. Mens du gjør dette, bringe de to rette pinner sammen slik at de berører. Tegn en linje med en markør fra de rette pins til hjørnet gjort av 1-tommers trykket fold.

6 Fjern de rette pinner. Sy langs den tegnede linjen i en rett maske. Sy gjennom begge deler av stoffet for å sikre dem sammen i en mitered hjørne.

7 Gjenta trinn 5 og 6 med de tre andre hjørnene. Brett stoffet utover, tegne en linje på diagonalen, fjern nåler og sy langs linjen.

8 Snu stoffet høyre side ut. Slip dekselet over avføringen. Om ønsket knytte en en-tommers bred stykke bånd rundt bunnen av setet og dekselet for et dekorativt preg.

Hint

  • Juster stoff størrelsen slik at lokket henger lavere eller høyere på krakken.

Related Articles

  1. Hvordan lage et dekke for en jernseng med møbel
  2. Hvordan lage et dekke for en elektrisk panel
  3. Hvordan lage et dekke for Roof Vent å holde ut skadedyr
  4. Hvordan lage et dekke for en Central Air Conditioning Unit
  5. Hvordan lage et dekke for en polstret rett tilbake stol
  6. Hvordan lage et dekke for en Couch Ut av laken
  7. Hvordan lage et dekke for en Torn Leather Couch
  8. Hvordan lage en Slipcover for en seksjon med vedlagte rygg puter
  9. Hvordan lage en Slipcover for en sofa med Winged Tilbake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*