Hvordan lage et tre Mural

Hvordan lage et tre Mural


Hvis det eneste som ser ensomme enn den tomme veggen er din sjekkhefte balanse, bør du vurdere å investere noen kroner og litt tid til å lage en spektakulær tre veggmaleri. Du trenger ikke å stoppe med ett tre. Hvis du har råd til materialer og tid, har du alt du trenger for å billedlig plante en hel skog i rommet du ønsker. Soverom. Stue. Planteskole. Det er flere måter å male et tre veggmaleri, men en denne artikkelen detaljer er den enkleste av gjengen. Planlegg din metaforisk treet bygningen for en helg, og du vil være i stand til å vise det fram på mandag. En poet skrev en gang at bare Gud kan lage et tre, så du er velkommen til å påkalle Ham for moralsk støtte mens du arbeider dine egne kreative mirakler. Som en bonus, vil ingen vanning eller gjødsling noensinne være nødvendig.

Bruksanvisning

1 Søk på Internett for å komme opp med mønstre eller sjablonger av trestammer. Disse papir mønstre er designet for å skalere og de er enkle å overføre til veggen. Derimot, hvis du mener at papir mønstre og overføringer er for laging pyser, ta en blyant til å skissere et tre og greiner på veggen. Alternativt, ta midterste veien: Bruk en overhead til å overføre et bilde av en trestamme og greiner til veggen og deretter spore den.

2 Craft blader for treet ved å lage en sjablong eller mønster av et blad ved hjelp av acetat ark eller tung papp. Spore blad form på tapet, skum ark, stoff eller et materiale av ditt valg. Du kan også bruke datamaskinen til å lage blader. Bruk din favoritt programvarens draw verktøy for å forme blader og skrive dem ut.

3 Ikke skimp på blad produksjon. Et tre som strekker seg nesten like høyt som taket er sannsynligvis kreve rundt 100 blader. Det er bedre å være safe than sorry ved å gjøre minst så mange. Bruk en saks til å klippe ut bladene eller for en mer festlig kant, bruker takking sakser eller skrap booking trimmere. Treet. Ditt valg.

4 Velg en rik brun akrylmaling for stammen og greiner og fyll inn de linjene du opprettet i trinn 1. Eksperimenter med innslag av lysere brun for å skape inntrykk av bark og annen tekstur. Hvis du ikke liker noen av de tingene du har lagt for å gi treet en mer realistisk utseende, male over dem med den originale brune akrylmaling.

5 La trestamme og greiner til å tørke over natten, og deretter se hvordan farge, form og detaljer se i morgen, ettermiddag og kveld lys. Hvis du er fornøyd, er du klar til å legge bladene.

6 Hvis du har brukt pre-limt tapet, dyppe hvert blad i vann før du fester den til veggen. Alternativt børste tapetlim på baksiden av skum, tapet eller stoff blad cut outs. Ordne bladene tilfeldig på og rundt treet. Overlapping og spre noen; legge realisme ved sprinkling noen på "bakken", slik at de ser ut til å ha falt. Du kan også vri, brett og bøye bladene for en ultra-naturlig utseende.

7 Legg til tilpassede innslag. Bruk en permanent markør for å skissere hvert blad så det er høy kontrast mellom treet og bakgrunnen. Alternativt, rimelige, selvklebende-støttet skum blomst figurer snu en vanlig tre inn i en festival av blomster. Dette er det punktet hvor du kan eksperimentere, ha det gøy og la kreativiteten blomstre.

Related Articles

  1. Hvordan lage en tre sawhorse
  2. Hvordan lage en tre barn Lamp
  3. Hvordan lage en tre hodegavl
  4. Hvordan lage en tre kjøkken Handlekurv
  5. Hvordan lage en tre bokhylle
  6. Hvordan lage en tre Latch for en Shed
  7. Hvordan lage en tre-sidig Cut
  8. Hvordan lage en tre Wagon Wheel
  9. Hvordan lage en tre Fort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*