Hvordan lage Grass Killer

Hvordan lage Grass Killer


Hjemmelaget gress drapsmann trenger ikke å være vanskelig å gjøre, spesielt hvis du ikke er bekymret for å drepe andre planter i området nærheten. En av de mest brukte, testet og aksepterte metoder for hjemmelaget gress drapsmann er eddik. Svært sure eddik fungerer best fordi syre er hva dreper anlegget. Svært sure eddik kan kjøpes på gården forsyne butikkene og velge andre forhandlere. En blanding av oppvaskmiddel og eddik er enda mer effektiv, selv om det ikke beholde de organiske og naturlige egenskaper av eddik alene.

Bruksanvisning

Søknad

1 Hell syrlig eddik i en gallon sprøyta. Tilsett 1 unse av oppvaskmiddel per gallon av eddik, hvis du velger å legge såpe til blandingen.

2 Spray uønsket gress. Der det ikke er fare for å skade planter du ønsker å beholde, bør du vurdere å helle i stedet for sprøyting. Eddik vil da suge til røttene.

3 Påfør igjen hvis gresset begynner å komme tilbake. Eddik fungerer ved soaking fuktigheten fra bladene. Sprøyting den første gangen kan tillate røttene for å frembringe et nytt anlegg, men det vil være vesentlig svakere enn det opprinnelige anlegget.

Hint

 • Sprøyting i full sol kan fremskynde prosessen. Parabolen såpe kan også hjelpe eddik ved å bryte ned voksaktig belegg på anlegget. Det gjør også den blandingen litt tykkere og mindre rennende. Noen mennesker legger så mye som 20 prosent såpe for å øke disse egenskapene.
 • Dette er en plante morder, ikke spesielt for gress eller ugress. Det vil drepe eller skade alle planter som kommer i kontakt med den.

Related Articles

 1. Hvordan lage Grass gjødsel - Organisk
 2. Hvordan lage Weed Killer Fra husholdningsartikler
 3. Hvordan lage en Killing Cone
 4. Hvordan lage Alger Killer
 5. Hvordan lage Grass Mørk grønn
 6. Hvordan lage Roach Killer
 7. Hvordan lage Grass Grønn & Tykkere
 8. Hvordan lage Weed Killer med eddik
 9. Hvordan lage en Non Toxic Weed Killer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*