Hvordan lage Herb Garden Plant Markers fra Messing, kobber eller nikkel sølv

Du har plantet urtehage og du ser frem til matlaging med friske urter fra hagen din. Nå må du markere urter, slik at du kan skille de urter som de vokser. Denne opplæringen vil forklare hvordan å lage et sett av gjenbrukbare markører fra messing, kobber eller nikkel sølv metallplater til å sette inn i din urtehage.

Bruksanvisning

1 Skjær kobber, messing eller nikkel sølv metall i 2 1/8 tommer (ca. 55 mm) lang og bred 1/4 tommers (6 mm). Hvis du ikke vet hvordan å kutte metall, se vår eHow Hvordan bruke en Smykker Saw på http://www.ehow.com/how_4772007_copper-steel-gold-sheet-metal.html eller klikk på linken i ressurs-delen av denne artikkelen.

2 Plate vil nå være et rektangel. Skjær en "V" -form på en ende av rektangelet. "V" formet ende komme i bunnen av anlegget markør som man setter inn i jordsmonnet. "V" formet enden skal være innlevert så det er skarp nok til å være lett settes inn i jord, men kjedelig nok ikke til å kutte planter.

3 Fil kantene av metallet inntil ganske glatt.

4 Stamp navnet på urten på den øverste enden av kuttet metall.

5 Sand metallet til glatt. Hvis du ikke vet hvordan du sand metall, se vår eHow Hvordan bruke sandpapir på http://www.ehow.com/how_4805483_use-sand-paper.html eller klikk på linken i ressurs i denne artikkelen.

Hint

 • For andre prosjekter med stempling på metall se våre ehows Hvordan lage en Sterling Silver Stemplet Cuff armbånd på http://www.ehow.com/how_4770914_make-silver-bracelets.html og hvordan å lage en "Best Mom" ​​stemplet anheng på http : //www.ehow.com/how_4906974_mothers-day-pendant.html eller klikk på linkene i ressursen i denne artikkelen.
 • GeltDesigns 2009 Alle rettigheter reservert.

Related Articles

 1. Hvordan lage rustfritt stål se ut som kobber eller bronse
 2. Hvordan lage en blomst Plant Stand Fra Metal Junk
 3. Hvordan lage en stol Planter
 4. Hvordan lage en hage Planter Out of Brukt Kompakt Disks
 5. Hvordan lage African Violet Plant Food
 6. Hvordan lage en keramiske planter hage Water Fountain
 7. Hvordan lage en tre Plant Pot
 8. Hvordan lage en hengende plante Basket
 9. Hvordan velge Butterfly Garden Plants for Your Yard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*