Hvordan lage roser varer lenger etter klipping

Hvordan lage roser varer lenger etter klipping


Noen ganger virker det som roser ikke vare lenge, selv om du har umiddelbart sette dem i en vase med vann. Lær hvordan du gjør de georgeous oppblomstringer av roser vare lenger i vannet med bare noen få enkle tips.

Bruksanvisning

1 Klargjør en floral konserveringsmiddel med vann, sitronsaft, sukker og blekemiddel. Tilsett 2 ts. av den til vase du ønsker å bruke og fylle vasen med lunkent vann. Man kan beholde resten av konserveringsmiddel for fremtidig bruk. Tørk kniven med en liten mengde av konserveringsmiddel, som Clorox desinfiserer bladet.

2 Fjern de nederste bladene fra stammen av rose for å hindre mugg fra forming i vannet. Bruk skarp kniv til å gjøre dette.

3 Legg rose på skjærebrett og skjær bunnen tomme av stammen i en 45-graders vinkel. Dette tillater mer overflate av spindelen for å absorbere vann. Umiddelbart rose i den utarbeidede vase. Skjær hver rose på denne måten, noe som gjør at eksponering til luft er så kort som mulig.

4 Cut bregner og babyens pust på samme måte, selv om de har en tendens til å vare lenger enn roser. Å gjøre dette hindrer mugg eller bakterier fra forming.

Hint

 • Hvis du klipper roser fra en blomst seng, i motsetning til å motta dem fra blomsterhandler, bare bruker den skarpeste kniven som du har tørket av med alkohol for å kutte dem. Ved hjelp av en kjedelig, skitne kniv kan infisere nypekjerret med bakterier, som kan drepe den.
 • Kutt roser som ikke er umiddelbart nedsenket i vann ved skjæring har svært liten sjanse for varer mer enn en dag eller så. Holde luften eksponering til et minimum enhver tid.

Related Articles

 1. Hvordan hjelpe Roses varer lenger
 2. Hvordan lage Alstroemeria vare lenger
 3. Hvordan lage Blooms varer lenger for en Amaryllis
 4. Hvordan lage Nelliker vare lenger i vann
 5. Hvordan lage Mothballs vare lenger
 6. Hvordan lage oppvaskmiddel vare lenger
 7. Hvordan lage spirer vare lenger
 8. Hvordan lage Drills vare lenger
 9. Hvordan lage Cut Roses vare lenger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*