Hvordan lage Soft Fold Roman Shades

En myk roman skygge er en funksjonell og smakfull måte å dekke et vindu. Roman nyanser som er enkle å heve og senke og tilbyr privatliv. Myke roman nyanser kan være kostbart å kjøpe avhengig av stoffet som brukes og størrelse etter behov. Hvis du kan sy en rett søm, kan du lage dine egne myk roman skygge for mye mindre penger. Velg stoff som passer rommet ditt og legge en utkant hvis du vil.

Bruksanvisning

1. Fest en x 3 teksten til toppen av vinduet ved å skru gjennom tykkelsen av 1 x 3 på undersiden av vindusrammen. Fest stiv siden av krok og loop tape til forkanten av 1 x 3. Bruk lim hvis båndet er ikke klissete. Båndet bør dekke tykkelsen på vedlagte spissen.

2 Mål og kutt stoff og fôr. For bredden, ta ønsket ferdig bredde av skyggen og legge en tomme for sømmonn. Gjør det samme for lengden. Pin bitene sammen, rett mot rett. Sy med ½-tommers sømmonn ned begge sider og over bunnen. Ta til høyre side ut og presse.

3 Skru ned en ½-tommers hem over toppen av skygge mot fôr side. Trykk og tråkle på plass. Fest den myke siden av krok og loop tape over den øverste kanten av stoffet på fôr side. Øvre kant av båndet bør være enda med den øverste kanten av skyggen.

4 Lay skygge ansiktet ned på arbeidsflaten. Mål fra toppen, dele skygge i like segmenter hvor du ønsker foldene å gå. Vanligvis 8- til 12-tommers seksjoner fungerer best. Mark skygge på ønsket sted langs bredden. Sy rette sømmer over bredden av skyggen 1/2 tommers over og under hvert merke for å danne dowel lommer. Bruk sprettekniven til å skjære en liten åpning på den ene siden av hver lomme og sette inn en plugg. Gjenta for hver dowel lomme.

5 Mark plassering for ring tape på slimhinnen i skyggen. Sett en strippe ned midt i skyggen og en stripe en tomme i fra hver side. Fest strimler med stoff lim, noe som gjør at ringene på strimler er selv med hverandre horisontalt.

6 Hang skygge på vinduet, trykke hardt på kroken og loop tape. Fest øye skruer til header bord nær forkant og rett over hver kolonne av ringen tape.

7 Knyt et stykke nylon snor til bunnringen på hvert stykke ring tape. Tråd streng opp tape gjennom hver ring. Når du når toppen blonder ledningen gjennom øyet skrue og mot siden du ønsker skyggen trekk for å være på. Pass på å passere ledningen gjennom hvert øye skrue. Samle snorer og fest med en knute.

8 Fest vegg klamp til vinduskarmen omtrent halvveis ned på siden hvor ledningene ligger. Trekk ledninger å heve skygge til ønsket høyde og sikkert ved å pakke rundt muren klamp. Trim ledninger for et ryddig utseende.

Hint

 • Velg tråd farge som passer godt sammen med stoffet.
 • Legge til en dowel stang eller batten til nedre kant av skjermen vil holde den flat.
 • Legg pannelugg eller dekorative perler til nedre kant for et tilpasset utseende.
 • Ikke trimme ledninger før du heve og senke skyggen for å sørge for at du lar nok lengde for skyggen å fungere skikkelig.
 • Sørg for at sømmene er rette. De vil vise på forsiden av skyggen.

Related Articles

 1. Hvordan lage Rod Pocket Roman Shades
 2. Hvordan lage en isolert Roman Shade
 3. Hvordan lage en Blackout Roman Shade
 4. Hvordan lage Warm-Window Roman Shades
 5. Hvordan lage en Mock Roman Shade Valance
 6. Hvordan lage enkel, billig Roman Shades
 7. Hvordan lage en Mock Roman Shade
 8. Hvordan lage en Fake Roman Shade
 9. Hvordan lage Tab Top Roman Shades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*