Hvordan lage vakre blomsterpotte Gardens

Flower pot hager er en blanding av planter plantet i en blomsterpotte og er egnet for begrensede områder som terrasser eller dekk. Også ser en blomsterpotte hage stor tucked i siden av en blomst seng eller under et tre. De kan ha et vilt blikk med grassortar og stauder for en permanent planting som disse kommer tilbake hvert år, eller være full av sesongens farger ved hjelp av lavkost ettårige som petunia og zinnia som varer en sesong, og kan erstattes neste vekstsesong. Uansett hva temaet eller størrelsen på beholderen hagen, bør du bruke noen enkle regler for å gjøre ferdig blomsterpotte hagen ser vakker.

Bruksanvisning

Hvordan lage vakre blomsterpotte Gardens

1 Velg en blomsterpotte som er stor nok til at plantene noen voksende rom. Vær sikker på at det er dreneringshull i bunnen av potten. Velg en pott som er i skala med resten av omgivelsene hvor potten vil bli plassert. En liten gryte plassert under et stort tre, for eksempel, vil se ut av sted og ikke klarer å gjøre en dristig uttalelse. Plast eller harpikskompositt potter er mye lettere enn keramikk eller terra cotta potter.

2 Velg planter til potten som vil vokse til forskjellige høyder og har forskjellige teksturer. For eksempel kan en blandet container hagen har noen grassortar eller kosmos som den høyeste planten, noen Zinnias som middels høyde anlegget og noen etterfølgende Petunia for lavere nivå. Planter som har samme eller lignende farge løvverk og blomster, for eksempel nyanser av gult, vil trekke oppmerksomhet til beholderen. For et profesjonelt utseende, bør de høyeste plantene vokser ikke mer enn en og en halv ganger høyden av beholderen. For eksempel, hvis beholderen er 12 inches høy, bør den endelige høyde av de høyeste plantene i beholderen være ikke mer enn 18 inches høy. Velg planter som har lignende sol og vannbehov.

3 Plasser potten der du vil beholderen hagen skal ligge. En stor gryte full av plantejord vil være vanskelig å bevege. Finn pott der lysnivået er egnet for plantene du har valgt.

4 dreneringshull i bunnen av potten med noen småstein Cover, slik at de ikke kan bli tilstoppet av plantejord og legge potting jord. Fyll kjelen tre fjerdedeler full av potting jord.

5 Legg planter til beholderen hagen slik at de er plantet på samme nivå som i barnehagen potter, og legger til potting jord etter behov. Plant de høyeste plantene i ryggen hvis du forventer at det skal bli sett fra den ene siden og i midten om det vil bli sett fra alle sider. Legg i midten og lave planter; de lave planter bør sti over på siden av potten. Legg potting jord rundt plantene som du arbeider for å sikre dem på plass. Vannplanter godt å bosette jord og dekke eventuelle nakne jord med en dekorativ mulch.

Hint

  • Gjødsle en utendørs container hage med full styrke vannløselig gjødsel annenhver uke. En innendørs beholder bør bli befruktet ved hjelp av halv styrke gjødsel annenhver uke.

Related Articles

  1. Hvordan lage en Zen Garden
  2. Hvordan lage en blomsterpotte Water Fountain
  3. Hvordan lage kompostering Blomsterpotter
  4. Hvordan lage en Butterfly Garden i Georgia
  5. Hvordan lage en Butterfly Garden
  6. Hvordan lage en Stone Garden Sofa
  7. Hvordan lage en Chinese Garden Seat
  8. Hvordan lage Sement Blomsterpotter
  9. Hvordan lage en Roof Garden i Nord-California

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*