Hvordan Lay Finer Stone

Hvordan Lay Finer Stone


Stone finér er lett, holder seg godt, og vil legge til massevis av tegn til noen del av ditt hjem. Stone finér kan brukes i utsiden av ditt hjem for å legge til et dekorativt element. Det kan også brukes rundt griller og peiser i ditt utekjøkken. Flytt inn og bruke stein finér i stedet for tapet eller rundt en innendørs peis. Stone finér koster mindre enn ekte stein, kommer i et bredt spekter av stiler og farger, og vil holde seg godt.

Bruksanvisning

1 Mål og tegne ditt område nøye, ved hjelp av et målebånd, blyant og papir. Skisser en detaljert tegning. Legg ut din stein finér på et flatt underlag for å imitere den måten vil det bli brukt til veggen. Stone finér har mye fargevariasjon. Ordne steiner som nødvendig til du liker ordningen og farge på stein.

2 Installer vanntett plater på veggen som vil bli dekket. Trim vanntett membran til størrelsen på veggen med saks og feste folien med spiker og en hammer.

3 Fest metall lekte på veggen. Monter lekter og heng metall lekte på strimler. Fest metall lekte til veggen med taket spiker og en hammer.

4 Spread ½ tomme av mørtel på overflaten der steinen vil bli brukt, med en sparkel. Trykk på stein finér i mørtelen. Later liten eller ingen åpning mellom steinene. Arbeid oppover til du har plassert alle de hele stein veneers.

5 Mål og merk eventuelle steiner som må kuttes. Lag en linje på baksiden av steinen med en blyant.

6 Resultat stein finér med en diamant-tipped sag over blyant mark. Plasser en mur meisel i scoret linjen og trykk på slutten av det med en mur hammer. Gjenta denne prosessen for eventuelle andre kutt som må gjøres. Plasser snitt finér på veggen.

Related Articles

  1. Hvordan Lay en Stone Finer Wall
  2. Hvordan Lay Out Stone Finer Corners
  3. Hvordan bruke Finer Stone Mørtel Mix
  4. Hvordan Lay Portage Stone Fra Lowe er
  5. Hvordan Lay Stepping Stones Når Hage
  6. Hvordan Lay the Stone siden av en smal asfaltert innkjørsel
  7. Hvordan Lay Stacked Stone
  8. Hvordan bygge Finer Stone Walls
  9. Hvordan Lay Natural Stone Tile i en 45-graders vinkel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*