Hvordan legge ved en Tile benken

Hvordan legge ved en Tile benken


Installere en flis backsplash vil oppdatere kjøkkenet, og gjør det lettere å holde ryggen veggen over benken ren. Det kan virke som en vanskelig oppgave, men det er virkelig ikke. Installere flis er bare et spørsmål om å vite hvor du skal begynne installasjonen, og kutte brikke for å passe rundt utsalgssteder. Hvis du kan bruke et målebånd, kan du installere en flis benken.

Bruksanvisning

Tile Setting

1 Fjern all din uttaket dekker med flat-tip skrutrekker. Fliser må være i stand til å passe under dyna for å unngå å ende opp med hull. Fjern senterskruen holder stikkontakten på plass. Sett din uttaket dekker til side, eller i en plastpose sammen med skruene. Det er veldig enkelt å banke skruene til gulvet og ikke være i stand til å finne dem.

2 Mål opp fra benken minimum 1/8 ​​tommer og merk den med en blyant på veggen. Fortsett denne prosessen på tvers av veggen minst hver 6 inches. Plasser rett kant på blyantmerker og koble merkene med blyant. Du bør ha en rett linje tvers av veggen som er 1/8 tomme over benken. Det er der i bunnen av den første rad av flis blir innstilt. Gapet på bunnen mellom fliser og benkeplate vil gi rom for ekspansjon.

3 Spre mastic på veggen, eller på baksiden av hver enkelt flis, ved hjelp av flis sparkel. Pass på å ikke dekke opp din blyant merke hvis du velger å spre fugemasse på veggen, og bare spredte nok til å installere to rader om gangen. Du ønsker ikke din mastic å starte tørking før du kan sette din flis.

4 Plasser første flisen i den åpne enden av benken med den nederste kanten av det flis innstillingen på blyantstrek. Stikke en annen flis på vegg og plassere avstandsstykker mellom at flis og den første flisen. Spacere er satt på toppen og nederste hjørnene. Fortsett denne prosessen, jobbe deg til hjørnet for å fullføre den første raden.

5 Mål plass igjen for hjørne fliser. Det er mest sannsynlig at du vil trenge for å klippe det til å passe. Gi rom for dine avstandsstykker, og 1/8 tommers i hjørnet. Marker bredden på flis og klippe det med våt sag. Din klippekanten hører til i hjørnet.

6 Sett inn en gips skrue under de nederste hjørnene av hver flis på nederste rad, ved hjelp av drill. Pass på at skruene er direkte opp mot flisene. Skruene vil holde fliser glir inntil mastik har tørket. Du trenger ikke å bruke skruer for andre rad.

7 Plasser fliser til du har dekket ditt ønskede området. Skjær rundt utsalgssteder ved å måle fra forrige flis til utløpet, og ved å måle opp fra flis rett under uttaket. Juster målinger for å innlemme avstandsstykker. Selve lengden på en stikkontakt er 4 inches. Skjær lengden på åpningen for uttaket i din fliser 3¾ inches å tillate den øvre og nedre ørene dine uttak til å hvile på flisen. Hvis du er usikker på hvordan du skal kutte rundt uttak, lage en papp mal samme størrelse som en flis. Når malen passer riktig, bruke den til å spore mønsteret på en flis. La fliser tørke over natten før du fjerner skruene og avstandsstykker.

fuging

8 Bland fugemasse i en 1-gallon bøtte. Sakte tilsett vann og bland fugemasse til du har konsistensen av en kake mix. Grout må være tykk nok til å holde på din flyte.

9 Spread fugemasse inn i fuger, ved hjelp av float. Hold flyte i en 45-graders vinkel til å dra fugemasse på tvers av flis. Fugemasse en 3-by-3-fots delen og slutte å vaske dette området. Ikke fugemasse plassen mellom nederste raden med fliser og benken.

10 Fyll andre bøtte med vann for å vaske fliser. Dypp svampen i vannet og vri den ut; en fuktet svamp vil vaske ut for mye fugemasse. Hold svamp flatt på ansiktet til din flis. Tørk over fliser uten trykk, og skylle svampen ofte. Tørk over dine fugemasse linjer i retning av at de flyter for å oppnå glatte linjer. Bare vaske flis nok til å fjerne overflødig fugemasse. La din fugemasse tørke over natten og utføre en siste vask neste dag.

11 fylle gapet mellom benkeplate og nederste raden med fliser med flis tetningslister. Flis fugemasse er mer fleksibel enn fuger og vil ikke sprekke. Bruk svamp eller en fuktig klut for å glatte drivning når du har brukt den.

Related Articles

  1. Hvordan legge ved bilder til tavler
  2. Hvordan legge ved en Granitt benken
  3. Hvordan legge ved en Glass benken til en vegg
  4. Hvordan legge ved en granitt benken til et kabinett
  5. Hvordan legge ved sementblokker til en asfaltert innkjørsel
  6. Hvordan legge ved fuglekasser til plast gjerdestolper
  7. Hvordan legge ved skilt til en postboks Post
  8. Hvordan legge ved Skifer til betong som er malt
  9. Hvordan legge ved Skifer til tre trinn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*