Hvordan legge ved sementblokker til en asfaltert innkjørsel

Hvordan legge ved sementblokker til en asfaltert innkjørsel


Asfalt har en annen sammensetning enn betong. Betong, er den normale basismaterialet for sementblokker, er fylt med små porer som absorberer sementen slam fra blokken. Imidlertid er asfalt består av en fettete tjære materiale som ikke vil gi god adhesjon av sementblokken slammet. Med dette i bakhodet, kan du forberede asfalt oppkjørselen slik at det obligasjoner godt med blokkene. Den gjennomsnittlige gjør-det-yourselfer kan fullføre dette prosjektet i ett til åtte timer, avhengig av størrelsen og omfanget av prosjektet.

Bruksanvisning

1 Bruk avfettingsmiddel til asfalten der du skal feste sement blokk. Du kan finne en god avfettingsmiddel til enhver jernvarehandel. Spray avfettingsmiddel på det området som skal motta sementblokker. Ved hjelp av en stiv børste, agitere avfettingsmiddel i asfalten og la den satt i 15 minutter. Hvis du søker på avfettingsmiddel på en varm, tørr dag, dekker avfettingsmiddel med plast for å hindre at den tørker ut.

2 Spyl av arbeidsområdet med en høytrykksvasker. Høytrykksvaskeren vil fjerne avfettingsmiddel og eventuelle gjenværende rester. Bruk en grønn eller gul tips når sprøyting med høytrykksvasker; den røde kulen vil skade asfalten. La asfalt til helt tørre før du fortsetter.

3 Cut kryssrastrering merker i asfalten ved hjelp av en mur cutting sag. Du kan leie dette så når som helst verktøy utleie butikken hvis du ikke eier en. Ikke kutt utsiden av sement blokk plassering med sagen. Dette vil etterlate synlige merker etter blokkene er lagt. For å være sikker, måle bredden av blokkene --- vanligvis 8 inches. Ta et kritt linje langs lengden av den foreslåtte sement blokk legging området. Skjær kryssmerkene som ikke strekker utenfor krittstrek. Merkene vil være vinkelrett på krittstrek. Plass dem ikke mer enn 4 inches hverandre, kommer en til 2 inches inn i asfalten. Spray av eventuelle kutte rester med høytrykksspyler.

4 Påfør asfalt bindemiddel. Dette stoffet kan komme i en sprayflaske eller en kan. Hvis produktet er i en boks, legger bindemiddel til en pumpe opp hagesprøyte og sprøyt den på arbeidsområdet. Følg tørketiden på instruksjonene i flasken eller kan.

5 Bland mørtel mix ved å følge instruksjonene på posen. Når du har en pannekakerøre konsistens, spre to linjer med mørtel inne i krittstrek. Plasser en rett linje, og den andre om 7 inches oppover. Legg dine sement blokker i denne gjørma seng. Som du peker på blokker nivå, vil gjørma trykke inn i blokken porene og asfalt kutt.

Related Articles

  1. Hvordan legge ved bilder til tavler
  2. Hvordan Sett i Drenering for en asfaltert innkjørsel
  3. Hvordan ren olje flekker på en asfaltert innkjørsel
  4. Hvordan få en tillatelse til å bygge en innkjørsel i Philadelphia
  5. Hvordan Clean Frostvæske Av en asfaltert innkjørsel
  6. Hvordan bli kvitt Moss på en asfaltert innkjørsel
  7. Hvordan fikse en sprekk i en asfaltert innkjørsel
  8. Hvordan bli kvitt Moss på en asfaltert innkjørsel uten kjemikalier
  9. Hvordan søke Salt til en Icy Innkjørsel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*