Hvordan måle for en Kjøkken benken

En flis backsplash er i utgangspunktet bare en vegg-flislegging prosjekt som er satt innenfor et begrenset område av veggen (generelt over kjøkkenbenken). Mens dens viktigste formål er å beskytte veggen mot fuktighet, er det også et visuelt element, og kan være et utstillingsvindu for unike design som du kanskje ikke ønsker å sette over en hel vegg. Vurdere at design før du starter er en viktig del av prosjektet. Begynn med en fullstendig installert benkeplate.

Bruksanvisning

1. Mål veggareal for å bestemme den dekning som trengs. Kjøp riktig antall selvavstands fliser, inkludert nok Bullnose fliser til grenser alle kantene på benken.

2 Plasser et bord så nær veggen som du kan få det, foran området der benken skal være. Stå slik at tabellen er foran deg og backsplash området står bak det og fullt synlig for deg.

3 Legg flisene ut på bordet. Begynn med en grunnleggende rutenett design, med flisene som kommer til å være på bunnen av benken plassert nærmest deg på bordet, for så å bygge bort fra deg mot den øverste raden. Dette vil tillate deg å gå tilbake fra bordet og visuelt vurdere hvordan design vil se på veggen.

4 Ordne brikkene som du vil ha dem, bearbeide rutenett mønster hvis det ikke er det du ønsker. Du kan ordne dem diagonalt eller i forskjøvet rader eller i en tilfeldig konfigurasjon, avhengig av stilen av fliser du har. I alle fall sørge for at brikker rundt kantene er bullnose, eller på annen måte er ferdig, for å skape grensen. Husk at bunnen span (nærmest deg på bordet) skal være rett, å sitte langs benkeplate.

5 Gjør eventuelle nødvendige kutt av fliser på fliser cutter. Fortsett å arrangere og kutte til du har designet du vil ha.

6 Mål dimensjonene på dine lagt ut flisene når du har dem slik du vil ha dem. Merke ut dimensjonene på veggen. Installer flisen som starter ved bunnen av benken området og opparbeidelse, sette dem en om gangen direkte fra tabellen til den tilsvarende sted på veggen.

Related Articles

  1. Hvordan Grout Pebbles for en Kjøkken benken
  2. Tapet Ideer for en Kjøkken benken
  3. Rimelige Ideer for en Kjøkken benken
  4. Hvordan Lay Subway Tile for en Kjøkken benken
  5. Ideer for en Kjøkken benken Med Thassos
  6. DIY Ideer for Pain Hvit 4X4 Fliser for en Kjøkken benken
  7. Easy Install for en Kjøkken benken
  8. De beste typer fliser for en Kjøkken benken
  9. Dekorere ideer for en Kjøkken benken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*