Hvordan man kan sammenligne hagedam Lufte

Prosessen med lufting av vann innebærer å øke graden av oksygenmetning til stede i en innsjø eller dam. Flere varianter er tilgjengelige hvis du ønsker å legge til en tut til din hage dammen. Flytende aerators sitte på overflaten av vannet, mens farts aerators er på flyter. Fountains er også aerators og finne bruksområder i en hagedam.

Bruksanvisning

En sammenligning den maksimale størrelsen på en hage dam som en bestemt type aerator vil arbeide for. Fartsventilasjonsanleggene, vil flytende aerators og fontener arbeide for dammer av en bestemt størrelse. Sette i en tut som er for stor for dammen vil kaste bort energi og installere en under-sized vil ikke være effektiv. Plukk den type strålesamleren du ønsker å kjøpe, og deretter kjøpe en modell som passer din hage dammen.

2. Finn ut hvilken type makt en tut behov. Noen dam aerators er solenergi, noe som betyr at de konverterer energi fra solens stråler inn strømmen de trenger for å operere. Andre må elektriske kabler for å operere. Solar dam aerators kan være enklere å installere så du trenger ingen kabler, men de vil også trolig bli dyrere enn en vanlig elektrisk modell.

3 Undersøk pris. Garden Pond aerators kan variere enormt i pris avhengig av hvilken størrelse dammen de var ment for, og nøyaktig hvordan de opererer. En billig hagedammen lufter kan kjøre deg mellom $ 50 og $ 100, som i 2011, mens dyrere enheter lett kan overstige $ 300. Plukk en hage dam aerator som passer ditt budsjett.

Related Articles

  1. Hvordan man kan sammenligne erstatning vindu for Energy Efficiency
  2. Hvordan man kan sammenligne Wood pelletsovner
  3. Hvordan man kan sammenligne foran lasting vaskemaskiner
  4. Hvordan man kan sammenligne 360 ​​graders Yard Traktorer
  5. Hvordan man kan sammenligne Gjødsel Gjødsel til hagen
  6. Hvordan man kan sammenligne Sodium Vapor lysarmaturer
  7. Hvordan man kan sammenligne Gassgriller
  8. Hvordan man kan sammenligne Tepperensere
  9. Hvordan man kan sammenligne Air Flyte Beds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*