Hvordan man skal håndtere Yellow Grass i Turf Areas

Hvordan man skal håndtere Yellow Grass i Turf Areas


Gul gress kan være frustrerende til huseiere som prøver å opprettholde en frodig, grønn plen. Mange torv problemer peke på en enkelt, tydelig skyldige, men flere forhold forårsake gress å ta på seg en gul skjær, inkludert sopp, skadedyr, mangel på næringsstoffer og visse miljøforhold. Dealing med gul gress i torv områder er en todelt problem: huseiere må undersøke gresset og området for å identifisere årsaken til gulning, og deretter iverksette tiltak for å rette det opp.

Bruksanvisning

1 Utføre spesielle vedlikeholdsoppgaver på gresset hvis det er gulning fordi det er i et hovedsakelig skyggefullt område. Grow torv en tomme høyere enn resten av gresset, vannet det når det virker tørt og behandle det med halvparten så mye gjødsel du bruker i solrike, normale områder. Beskjær trær og busker for å la gresset for å motta så mye sol som mulig.

2 Test jorda for å finne ut om gresset er befengt med skadedyr. Tilsett 2 ss. av flytende vaskemiddel til 2 liter vann, hell det over 3 kvadratfot med de berørte plenen, og se etter feil til overflaten. Trekk opp den gule gresset i et annet område og grave to inches i skitt å lete etter grubs, som ser ut som fett, hvite ormer. Påfør et insektmiddel passende for den spesielle skadedyr hvis noen er bosatt i plenen. Ta en av insekter til et lokalt kooperativ forlengelse kontor hvis du trenger hjelp til å identifisere den.

3 Legg næringsstoffer til torv hvis gresset fremstår som jevnt gul. Påfør en nitrogen-rik gjødsel til torv hvis gresset vokser i patcher og trådene vises tynn samt gul. Hvis plenen er allerede befruktet regelmessig, foreslår University of Florida IFAs Extension søker en kornet nitrogen-og fosfor-fri næringsblanding som inneholder jern, mangan, magnesium og kalium til den gule torv.

4 Undersøk gule gresset mer grundig dersom det forekommer i patcher, men er ikke et resultat av skadedyrangrep. Ignorer 6-til-12-tommers gule ringer vises under kjøligere sesongene av våren og høsten, som er forårsaket av en sopp som kalles gul lapp. Gul lapp klarner opp i varmere vær. Send jord og gress prøver fra noen ellers uidentifiserbare gule flekker av torv til din lokale samarbeids universitet lab for testing.

Hint

  • Rådfør deg med en hagestell profesjonell eller samarbeidende forlengelse ansatte om å identifisere og korrigere de gule lapper beviser frustrerende.

Related Articles

  1. Hvordan man skal håndtere Obscene Telefonsamtaler
  2. Hvordan man skal håndtere et hus Flood
  3. Hvordan man skal håndtere Graffiti
  4. Hvordan man skal håndtere unremovable Screens i Window Washing
  5. Hvordan man skal håndtere en Sikringsskap og Power Panel
  6. Hvordan man skal håndtere bli stengt ute fra et hus
  7. Hvordan man skal håndtere Miller Møll
  8. Hvordan man skal håndtere Suckers på tomatplanter
  9. Hvordan man skal håndtere vinterStrømBrudd i Maine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*