Hvordan Monter en skorstein liner

Hvordan Monter en skorstein liner


Det å brenne drivstoff utgivelser visse korrosive elementer i luften og dermed inn i skorsteinen, som kan spise bort på skorsteinen struktur over tid, forårsaker det å bli dårligere. For å lagre skorstein, installere en skorstein liner. Liners kommer i stive og fleksible stiler, men fleksibel er langt mer vanlig siden du vil ha problemer med å installere en rigid liner i en skorstein som er alt annet enn helt rett. Den type ildsted du har vil også spille en rolle i å bestemme hvilken type liner du trenger som noen krever bøying for å lage en skikkelig bunn veikryss.

Bruksanvisning

1 Inspiser skorsteinen for blokkeringer forårsaket av sot, løv eller andre fremmedelementer som kan ha gjort sin vei i. Fjern alt du finner, og sørge for at det er en klar bane gjennom skorsteinen fra topp til bunn. Ta duken ut av emballasjen og rulle ut sin komplette lengde. Fest ovnen eller peisen kontakten på hva som vil være den nederste enden av liner. Kutt liner som passer din skorstein ved å måle avstanden fra der bunnen kontakten vil legge ved oppvarming apparatet til toppen av skorsteinen. La ca 12 inches ekstra, og bruke metall hagesaks eller klipp for å gjøre kutt.

2 Pakk liner med isolasjon. Sett inn folie side mot liner og starte på bunnen braketten, beveger deg oppover hele lengden av duken. Spray liner utvendig med lim som du går og fest isolasjon permanent med folie tape. Den enkleste måten å gjøre dette på er å kutte isolasjonen i små biter, som hver for seg flyter rundt foringen, slik at en bit av overlapping. Vikle hele isolert foringen i netting fra topp til bunn, kutte av den ekstra og sikring av inngrep med klemmene øverst og nederst, og der det er nødvendig i hele.

3 Installer liner fra toppen og ned ved å gå opp på taket og binde et tau rundt bunnen braketten. Kaste den andre enden av tauet ned i sjakten og har noen trekke duken ned gjennom pipa sakte som du mate den i. Prøv å ikke la duken gni siden av pipen på vei ned. Skjær av toppen av duken, slik at 4 inches over skorsteinen toppen.

4 Caulk kanten av skorsteinen toppen rundt foringen tungt. Plasser skorstein dekselet basen på pipen og sette den i caulk. Skru lokket basen inn i liner med de medfølgende plateskruene. Installer skorstein deksel på basen og skru den på plass.

5 Fest duken til peisen apparatet med den aktuelle maskinvaren. Sørg for å vikle krysset med isolasjon og styrke området med brennbare byggematerialer eller grus.

Related Articles

  1. Hvordan erstatte en skorstein liner
  2. Hvordan Sweep en skorstein liner
  3. Trenger jeg en skorstein liner for My pelletskaminen?
  4. Hvordan å rense en Water Line til en Sprinkler System
  5. Hvordan Monter en takvifte til en Plastic Outlet Box
  6. Hvordan bli kvitt av Liner lukten av en ny rustfritt stål Chimney
  7. Hvordan Monter en Trearbeid Vise
  8. Hvordan Monter en Doughboy Pool
  9. Hvordan Monter en Stove Pipe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*