Hvordan Monter en Snøfreser Tire

Hvordan Monter en Snøfreser Tire


Montering av et dekk på din snøfreser er svært lik montering av dekk på din bil eller sykkel. Den nøyaktige fremgangsmåten vil variere avhengig av merke og modell av snøfreser du eier, men den generelle prosessen er den samme uavhengig av hva slags snøfreser du har.

Bruksanvisning

1 Finn ut om dekkene skiftes ut komplett, eller hvis en enkel patch vil fungere. Hvis det er et hull eller svakt punkt i dekkene dine, deretter en patch kit vil vanligvis rette problemet. Hvis problemet er en utslitt slitebanen, så kan det være lurt å skifte dekket med en ny.

2 Les bruksanvisningen som fulgte med snøfreser for spesifikasjoner på hvilken størrelse og merke av dekk anbefales. Noen Snøfreser dekkene er pneumatisk eller luftfylte, mens andre ikke er det.

3 Bruk en jekk for å øke din snøfreser noen inches av bakken for lettere tilgang.

4 Ta ut det gamle dekket. Enkelte modeller har en mutter eller skrue å holde dekket på plass, kan du løsne dette først ved hjelp av en skiftenøkkel. Ta ut luft fra dekket som det er lettere å fjerne en oppblåste dekk. Deretter bruker du en meisel eller skrutrekker til pop det gamle dekket av felgen.

5 Følg lokale lover og forskrifter for dekk disposisjon. Noen kommuner hindre gamle dekk fra de kastes i husholdningsavfallet, og vil kreve at du tar dekket direkte til en dump eller deponi. Se inn dekkresirkuleringsordninger i ditt område for å kutte ned på avfall.

6 Sand av skitt eller rust på felgen og hjulet ved hjelp av sandpapir. Du kan også velge å smøre hjulet før det nye dekket. Sjekk med din modell brukermanual første for spesifikasjoner på typer av smøremiddel.

7 Skyv det nye dekket på plass. Sørg for at dekket er helt på felgen. Hvis du bruker en luftfylt dekk, vente til etter at dekket er sikkert på felgen før oppblåsing det. Sett bolten du fjernet i trinn 4 tilbake på dekk og aksel for å holde den på plass.

Hint

 • Hvis du har en hard tid å få det gamle dekket av felgen, kan du velge å klippe den av med en kniv. Hvis du velger dette alternativet, må du kontrollere at du ikke skader felgen i prosessen.
 • Noen Snøfreser dekk kan ikke skilles fra sine hjul. I dette tilfellet, må du ta av hjulet fra akselen og bytte hele enheten.
 • Sørg for at din snøfreser er på et flatt underlag for dette prosjektet. Du kan selv velge å plassere en tre blokk bak de andre dekkene for å holde den fra å forskyve mens du jobber med det. Hvis snøfreseren har en bremsen, slå den på.

Related Articles

 1. Hvordan Monter en snøfreser på en John Deere LX277 du?
 2. Hvordan Monter en deformert Traktor Tire
 3. Hvordan Monter en takvifte til en Plastic Outlet Box
 4. Hvordan erstatte en snøfreser Auger Belt
 5. Hvordan Monter en strykebrett på en vegg
 6. Hvordan Monter Frameless Mirrors
 7. Hvordan Monter en Motorsag
 8. Hvordan endre en Tube i en Snøfreser Tire
 9. Hvordan Monter en håndverker snøfreser forgasseren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*