Hvordan montere skuff trekker & Håndtak

Hvordan montere skuff trekker & Håndtak


En måte å gi ditt kjøkken, bad eller møbler et nytt utseende er å erstatte utdaterte og unstylish skuff trekker og håndtak. Skuff håndtak kommer i et bredt spekter av stiler og utførelser. Du kan finne moderne, antikke, rustikke og selv lune trekker i form av dyr, stjerner eller noe annet du kan tenke på ethvert hjem forbedring butikken. Den største forskjellen mellom en knott og en pull eller håndtaket er at en knott krever en skrue og trekker generelt krever to.

Bruksanvisning

1 Match nye trekker til de gamle trekker. Hvis du bytter ut eksisterende trekker, bør du sørge for at avstanden er den samme for de nye som det var for gammel. Hvis du ikke gjør det, kan de merker etter de gamle trekker være synlig rundt de nye. Også du ikke trenger å bore flere hull. Den vanligste avstand for skuff håndtak og trekker er 2 1/2 inches (64 mm), 3 inches (76 mm) og 4 inches (102 mm).

2 Marker de områdene der du vil installere trekker. Hvis du installerer et enkelt trekk per skuff, vil du sannsynligvis ønske å installere den i midten av skuffen. For å installere to drag per skuff, bruke målebånd og en blyant for å dele skuffen inn i fire kvartaler. Senteret vil være der de horisontale og vertikale linjene møtes. Mål halvveis mellom sentrum og kanten for å finne ut hvor du vil installere trekker. Du kan bruke tape til å markere disse områdene, som kan flyttes og fjernes lett ved behov.

3 Bor hull om nødvendig. Når du har målt og merket hvor du vil hullene for trekker, kan du bruke drill for å fullføre dem. Det kan være lurt å plassere rulle på båndet (malerens tape eller maskeringstape fungerer bra) og markere stedet for hullene på det.

4 Sett skruene. Dine trekker trolig kom med skruer som passer, men hvis du har veldig tykke eller tynne skuffer, kan du trenger å kjøpe ekstra skruer. De bør være lang nok til å passe inn i skuffen og deretter skru fast til pull, lå flush når helt inn.

5 Plasser trekke på skruene. Plasser trekke over skruene som stikker ut fra skuffen gjennom hullene. Bruk skrutrekkeren til å stramme skruene slik at de er i flukt med innsiden av skuffen. Dette vil hindre snags på klærne eller huden når du bruker skuffen.

Hint

  • Bruk nivå for å sørge for at linjene er rette før boring.

Related Articles

  1. Hvordan Montere skuff trekker
  2. Slik installerer skuff trekker & Håndtak
  3. Hvordan Fest skuff trekker
  4. Hvordan holde skuff trekker Vedlagt
  5. Hvordan lage skuff trekker
  6. Hvordan plassere skuff trekker
  7. Hvordan montere Møte Håndtak på Ceramic Tile
  8. Hvordan lage en installasjon Drill Jig for Installere Cabinet skuff trekker ( "D" Style)
  9. Hvordan bruke leker som skuff trekker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*