Hvordan Ordne Nelliker

Blomster er en flott måte å legge karakter og sjarm til ethvert rom i huset eller leiligheten. De kan være en dempet bakteppe for aktiviteten i rommet, eller de kan være en lys batch av farge som skaper et samlingspunkt for å trekke oppmerksomhet. Nelliker, som lenge har vært et signal om kjærlighet, hengivenhet og beundring, er en av de enkleste blomstene å arrangere. De kan kombineres med enkle dekorasjoner eller ytre design. Men uansett, er lett å gjøre å arrangere dem.

Bruksanvisning

1 Kombiner farger. Når du arrangerer blomster, er det viktig å arrangere gratis farger som bidrar til den generelle design. For eksempel kan du ordne lilla og gule blomster for en kontrast av dyp farge og lys farge. Du kan kombinere rødt, hvitt og blått for en fjerde av juli arrangement. Du kan kombinere blått og gult, eller rødt og rosa eller telt nyanser. Det er der kreativiteten viser.

2 Legg detalj blomster. Når du arrangerer de nelliker, legg i babyens pust eller andre små kompliment blomster til arrangementet for å tjene som støtte for hoved nellik ordningen.

3 Bruk grønn. Prøv å legge i noen stammer av blader eller kvister grønt. Ordninger uten grønt kan være overveldende og litt klebrig.

4 Slå opp vaser. Du trenger ikke alltid å arrangere blomster inne i en glass eller krystall vase. Prøv å arrangere nelliker i en liten bøtte, et stykke slank keramikk eller et glass norgesglass. Du kan bruke ulike beholdere for å vise karakter og originalitet.

5 Legg out-of-place ting. Tailor ordningen til rommet det kommer til å være i. Hvis det kommer til å være på kjøkkenet, prøve å legge på gammeldagse tre kasseroller som en røreskje til ordningen. Hvis det er i gjørme rom, legge en regnmåler eller hage pigg. Du kan gjøre ordningen definere rommet.

Related Articles

  1. Hvordan Ordne 5.1 Surround Sound Speakers
  2. Hvordan Ordne møbler i en liten leilighet
  3. Hvordan Ordne Baby Møbler i barnehage
  4. Hvordan ordne bilder på en Landing Wall
  5. Hvordan Grow Nelliker
  6. Hvordan Ordne Silk Flower Art
  7. Hvordan Ordne møbler i en Loft
  8. Hvordan Ordne elementer på toppen av kjøkkenskap
  9. Hvordan Ordne Church Flowers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*