Hvordan Paint en Pansy Rock Dekor

Hvordan Paint en Pansy Rock Dekor


Paint en fargerik blomst stein for en stor hage dekorasjon, som vil vare hele året. Stemorsblomst stein kan males lett, når du følger disse trinnvise instruksjoner. Inkludert i trinnene er detaljerte bilder å kopiere, noe som gjør det enkelt for en som aldri har malt en blomst før.

Bruksanvisning

1 Se etter en stein som har en glatt konsistens. Den glattere overflaten av rock, jo lettere vil det være å male. Skrubb rock godt, og tørk av.

2 Dekk stein i mørk grønn maling. Paint alle sider av rock, og la tørke.

3 Paint stilkene av stemorsblomst, i en lys grønn farge. Se nøye på den måten en levende stemorsblomst vokser. Bruk et bilde av ekte stemorsblomst bladene, for å gjøre maleriet ser ekte.

4 Maling på små blader med humpete kanter. Bladene er ovale, og har en liten stilk å feste dem til den store stammen.

5 Fortsett maleri blader på som vist på bildet. Etter fullført en stilk, gjenta på alle sider av fjellet. Det trenger ikke å være helt dekket, bare sporadisk stammer på hver side.

6 Deretter velger toppen av stammen for å begynne å male blomsten. Stemorsblomster kommer i alle farger, kan de bli malt rosa, burgunder, lilla, blå, gul eller hvit. Her valgte vi lilla. Velg en medium nyanse av lilla å starte. Maling bunnen kronblad.

7 Bruke samme nyanse, male en sløyfe form på toppen av bladet. Fyll på med farge.

8 Outline de beste petals i medium nyanse maling. Gjør skyggen litt mørkere ved å blande inn litt svart, og fylle ut de to siste kronbladene på toppen.

9 Lysere malingen, ved å legge til hvit. Bruk denne fargen for å gjøre midten av blomsten. Bruk tuppen av børsten til lett å male tre ovaler, en på hver av de tre kronbladene.

10 Legg en prikk av lys gul til sentrum. På toppen av det gule, male to små hvite ovaler. Den hvite skal sitte på toppen og sidene av den gule sentrum.

11 Til slutt, legg en mørkere grønn til bladene for dimensjon. Bland en mørk lilla og legge små striper i midten av hver blomst.

Related Articles

  1. Hvordan Paint et barns Rocking Chair
  2. Hvordan Paint Snegler på Rocks
  3. Hvordan Paint en sykkel & Apply dekor
  4. Hvordan Paint Brick eller Rock Houses
  5. Hvordan Paint Metal plen stoler
  6. Hvordan Paint solsystemet på et tak
  7. Hvordan Paint Stripes på en vegg
  8. Hvordan Paint en spisebordet
  9. Hvordan Paint en elektrisk komfyr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*