Hvordan Paint runde i kategorien for Soverom Walls

Circles er et populært design motiv og har vært siden den gule smilefjes gjorde sitt inntog på 70-tallet. Mens det er sikkert bakgrunns utsmykket med sirkler, lage sirkler fra bunnen av er ikke vanskelig. Det er tre enkle teknikker --- sjablonger, plater og tack og streng --- som alle kan bruke til å male sirkler på et soverom vegg. Ved hjelp av noen av disse teknikkene bare tar litt tålmodighet og finnes i de fleste hjem eller håndverket butikker noen felles elementer.

Bruksanvisning

1 Bestem hvilken metode du skal bruke til å trekke den grunnleggende omrisset av sirklene --- sjablongen, plate eller tack og streng.

2 Lag en grov skisse av design du ønsker å male. Det er lurt å se en mindre versjon av det ferdige produktet på papir før du begynner å male. Det vil bidra til å sikre at design du har i tankene er den som ender opp på veggen.

3 Kjøp stensiler for spraye metoden. Mesteparten av tiden, kan du tape en sjablong til veggen og male direkte på sjablongen. Men hvis du gjør dette, så må du kjøpe nok sjablonger slik at du kan tape noen opp uten å kjøre ut av sjablonger.

4 Tape opp sjablonger der du vil sirkler på veggen.

5 male innsiden av sirkelen. Du trenger ikke å være så forsiktig med hvordan du maler. Sjablongen bør beskytte veggen. Men vær forsiktig med å male altfor grovt. Sjablongen kan bevege seg, forårsaker en smøre.

6 Gjenta prosessen til du har nok sirkler for å fullføre prosjektet.

7 Samle gamle plater av forskjellige størrelser hvis du bruker platen metoden.

8 Ta en plate og spore rundt den med blyant hvis du har valgt å bruke platene til å tegne sirkler. Se i skisse for sirkel plassering.

9 Tegn alle sirkler i mønster.

10 Maling sirklene. Med denne metoden, må du være forsiktig med å male innenfor linjene siden, i motsetning sjablongen metoden, vil du ikke ha sjablong er papp kanter for å stoppe penselen fra å gå der det ikke burde.

11 Tack en hyssing til veggen hvis du ønsker å bruke tack og streng metode.

12 Knyt en blyant til slutten av den.

13 Trekk strengen stram. Kanten av sirkelen vil være på slutten av strengen hvor blyanten er.

14 Fortsett å trekke på strengen, tegning i en sirkulær måte. Blyanten skal foreta en full rotasjon rundt tack som en tetherball svingende rundt en stang.

15 Gjenta dette til din design er trukket.

16 Maling sirklene akkurat som du gjorde med platen metode.

Hint

  • Av de tre teknikkene, er det halser og streng teknikk de vanskeligste. Men, det gir deg flere alternativer for sirkel størrelser, siden det er avhengig av lengden på strengen. Hvis du ønsker en større krets, bruker et lengre stykke av strengen.

Related Articles

  1. Hvordan Paint horisontale striper i et soverom
  2. Hvordan beregne Paint Trengs for Soverom Walls
  3. Hvordan Paint en gammel look for Walls
  4. Hvordan lage Hyller for Soverom Walls
  5. Hvordan Paint en solnedgang Mural for et barnerom
  6. Paint Colors og ideer for soverom
  7. Hvordan Paint en solsystemet i et soverom
  8. Hvordan Hang en blomst Ball for Soverom Ideer
  9. Maleri Design Ideas for Soverom Walls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*