Hvordan Patch en Betong Driveway

Selv om oppkjørselen er i hovedsak brukt som en hovedvei fra garasjen til gaten eller smug, gjør det likevel opp en god del av forsiden eller baksiden av ditt hjem. På grunn av vekten av bilene som reiser på den, kan en innkjørsel sprekke. Hvis sprekkene er ikke gigantisk, har du mest sannsynlig kan fikse dem selv med de riktige verktøyene i en ettermiddag.

Bruksanvisning

1 Widen sprekken til en bredde på omtrent en tomme ved hjelp av en meisel. Pass på at bunnen av sprekken er bredere enn toppen.

2 Fukt ned i sprekken og området rundt sprekken med vann i minst en time. Dette vil holde den omgivende sement fuktig, noe som vil hindre den fra å trekke vann ut av sementen plasteret.

3 Rengjør bort all overflødig stående vann rundt sprekker. Tøm ut rusk eller støv med stålbørste. Området må være helt ren før du begynner.

4 Bland sement med vann for å oppnå en patch som er konsistensen av tykk pasta.

5 Tving lappen inn i sprekken med sparkel eller murskje. Sørg for at du får så mye av sementblandingen inn i sprekken som mulig.

6 tillater sementen lapp for å tørke i to timer. Dekk sprekk med en plast presenning i fem dager. Godt nok våt området under duken minst en gang om dagen.

Related Articles

  1. Hvordan Patch Kjeller Betong
  2. Hvordan erstatte en Betong Driveway Wooden Spacer
  3. Hvordan Patch Broken Betong
  4. Hvordan Tett Din Betong Driveway
  5. Hvordan Flekk en Betong Driveway
  6. Hvordan Patch Spalding Betong
  7. Hvordan Patch & Resurface Betong
  8. Hvordan Patch New Betong
  9. Hvordan Topcoat en Betong Driveway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*