Hvordan planlegge en Loft Conversion

Hvordan planlegge en Loft Conversion


Attic plass i løpet av et hus eller garasje kan konverteres til ekstra stue som kan øke markedsverdien av eiendommen. Dersom en betydelig bonus rom, master suite eller liten leilighet kan bygges i loft plass, vil dette være et stort pluss for de fleste familier. Et loft konvertering kan også være et godt område for overnattingsgjester eller et sted for et privat kontor for å kjøre en hjemme-baserte bedriften. Siden taket, gulvbjelker og tak området er allerede på plass, dette sparer også investeringskostnadene ved bygging.

Bruksanvisning

1 Mål loft plass til å definere hvor stor konvertering kan være. Sørg for tilstrekkelig plass overhead, selv om skråstilt tak områder kan også brukes for å sitte og oppbevaringsplasser. Unngå å legge ut et rom med mindre enn 9 fot med 12 fot turområde og en klarering fra 8 fot overhead, eller plassen kan være for trangt. Se gjennom hjem design bøker og ombygging magasiner for å få ideer til loft konverteringer.

2 Tegn konverteringen med et lite bad og garderobe, selv om det er en svært begrenset plass. Ikke bygge et soverom, for eksempel, som vil kreve beboere eller gjester å gå ned en trapp for å bruke et annet bad. Skisser en kommode og vask, selv om det er ikke rom for en dusj. Inkluder et skap med lukkes foldedører, men bruker skråtak områder å lagre papirer, bøker eller sengetøy. Lag noen form for lagringssystem eller den nye plassen kan bli altfor rotete.

3 Skisser arkvindu område eller takvindu, hvis plassen har ingen vinduer. Lag en liten dekksareal med rømningsvei i tilfelle brann. Vurdere å installere en skyvedør koblet til dekk, eller bruke et par franske dører for å få tilgang dekk. Besøk lokale bygningsmyndigheter for å sjekke om byggetillatelse og få en kopi av byggeforskrifter og restriksjoner. Sikre en tillatelse kan fås for en sove plass som skal bygges i et loftsrom.

4 Bruk millimeterpapir til å designe plass i henhold til byggeforskrifter. Tegn plass i detalj med alle hyller, skap rom, lagerrom og veggdelere. Spør en bygning ekspert til å se på planene for å sikre huset eller garasjen støtte rammer vil holde den ekstra vekten. Aldri anta et byggeprosjekt vil bli støttet av dagens rammeverk, siden eksisterende sperrene ikke kan være sterk nok uten ekstra støtte bjelker.

5 Lag en innvendig trapp i planene, samt en utvendig trapp for nødutgang hvis loftet er over en andre-etasjes hus. Design disse trinnene for å være ca 48 inches i bredden og tilstrekkelig bygget for synkende enkelt og trygt. Snakk med bygningen ekspert for å finne ut hvor mye vekt trappen må kunne holde. Planlegg trinnene så møbler og andre elementer kan enkelt flyttes inn og ut av loft.

Hint

  • Planlegg å isolere taket områder av loft ekstremt godt for å bevare varmen og holde kjøling kostnadene nede. Isoler takutstikk områder, selv for de arealer som brukes til lagring bare, for å gjøre området mer energieffektive.

Related Articles

  1. Hvordan planlegge en Loft Space
  2. Hvordan Design en Loft Conversion
  3. Hvordan bygge en Loft Conversion
  4. Hvordan lage en Loft Bed
  5. Hvordan planlegge en to bil garasje
  6. Hvordan planlegge en hage Border
  7. Hvordan bygge en loft seng med 4X4s
  8. Hvordan planlegge en flerårig hage
  9. Hvordan planlegge en Garden Bed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*