Hvordan Plant Gaultheria procumbens Seeds

Amerikanske vinter (Gaultheria procumbens) gjør et attraktivt bunndekke i fuktige, skyggefulle områder med sur jord. De lyse røde bær kontrast med sin mørke, blanke blader - men det er ikke bare dekorativ. Den aromatiske planten har en historie med medisinsk bruk, både internt og lokalt, siden den inneholder methyl salicylate, en medisin relatert til aspirin. Å dele røttene er den raskeste måten å spre det, men hvis du har tålmodighet, kan du vokse det fra sakte spirende frø. Plukk bær om høsten, presse ut frøene og tørk dem for våren planting ..

Bruksanvisning

1 Plasser frøene i kjøleskapet eller i et uoppvarmet område i kaldt vær i to måneder for å oppmuntre dem til å bryte dvalen.

2 Fyll en skuff eller gryte med syre potting jord egnet for asalea eller rhododendron. Vanne jorda slik at det er jevnt fuktig, men ikke vannmettet. Dryss frøene på overflaten og press dem mot jorda med fingrene.

3 Sett en klar plastpose over skuffen eller potten for å holde på fuktigheten og sette den på et sted som er romtemperatur, i sterkt lys, men ikke i direkte sollys.

4 Fjern plastposen så snart de grønne plantene ser ut, noe som kan ta opptil to måneder. Vanne jorda som trengs for å holde den lett fuktig. Transplantere plantene til sine egne potter når de er ca 1 tomme høy.

Hint

 • Soaking frøene i 24 timer i anlegget hormon gibberellinsyre, tilgjengelig på planteskoler og hagesentre, øker spiring rate, ifølge et eksperiment av Stacy L. Ruchala. Frøene også spire best i vanlig dagslys i stedet for i mørke eller dekket med jord.
 • Winter olje er giftig. Rådfør deg med lege eller noen med erfaring i å utvinne urte medisiner trygt, før du prøver å pakke den ut eller bruke vinter eksternt eller internt.

Related Articles

 1. Hvordan Plant Coral Honeysuckle Seeds
 2. Hvordan Plant Tulip Poplar Seeds
 3. Hvordan Plant Ming Aralia Seeds
 4. Hvordan Plant Plumeria rubra Seeds
 5. Hvordan Plant Zinnias Fra Seed i Six Pack Cells
 6. Hvordan Plant en Scabiosa Seed
 7. Hvordan Plant Rye Grass Seed
 8. Hvordan Plant Alfalfa Hay Seeds
 9. Hvordan Plant Gum Tre Seeds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*