Hvordan Plant Riccia

Hvordan Plant Riccia


Vassgaffelmose, også kjent som Crystalwort, er en vannplante som kan skape en frodig mosegrodd titt i akvariet. Det krever litt innsats for å få anlegget etablert riktig. Hovedproblemet er at Riccia er en rotløs plante som vil flyte uten mål og mening med mindre du nøye feste den. Men det er flere måter å forankre Riccia å skape ulike effekter. Lag din egen smaragd paradis ved å kombinere disse teknikkene i din egen plantet akvarium.

Bruksanvisning

En Bestem hvor du ønsker å utvide Riccia. På grunn av Riccia høye lys krav (.5 watt per gallon), er det best å sette den der den vil få direkte lys.

2 Avgjør om du ønsker å dekke faste gjenstander, for eksempel steiner eller drivved, eller blande seg det med Java eller Willow Moss eller Dwarf Hair Grass.

3 Spre ut en klump av Riccia jevnt slik at det danner et tynt lag.

4 Anchor den med nylontråd eller netting for å dekke faste gjenstander. Ikke bruk bomullstråd som Riccia vil flyte bort når tråden går i oppløsning.

5 Eventuelt binde klumper av Java eller Willow Moss rundt lag av Riccia for å holde det stramt og deretter feste nedover Moss seg med mer nylontråd.

6 Du kan også plante med Dwarf Hair Grass av lagdeling i Riccia under Dwarf Hair Grass. Gresset vil til slutt roten seg i substratet og forankre Riccia i prosessen.

7 Prune å holde Riccia kort eller la den vokse til en ball form.

Hint

  • Legg CO2 til tanken slik at vassgaffelmose å virkelig blomstre.

Related Articles

  1. Hvordan plante gress Plugger
  2. Hvordan Plant russisk Sage
  3. Hvordan Plant avlinger i "Virtual Villagers 2"
  4. Hvordan Plant Knockout Roses
  5. Hvordan Plant Dobbelt Bloom Hibiscus
  6. Hvordan Plant Geranium Blomster
  7. Hvordan Plant Hosta Seeds
  8. Hvordan Plant & Set Up Grape Vines
  9. Hvordan å plante blomster i plastposer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*