Hvordan redusere Toalett Germ Spread

Hvordan redusere Toalett Germ Spread


Avføring bærer sykdommer som er overfør via toalettseter og uhygieniske vaskerom overflater. Dette gjør bad en av de germiest stedene på jorden. Riktig hygiene og sanitære forhold i hjemmet og samfunnet kan redusere spredningen av bakterier gjennom toaletter. Familier kan lage en plan for sin husstand og implementere det å holde de ekle bakterier i sjakk.

Bruksanvisning

1 Plasser et papir setetrekk på alle offentlige toalettet du bruker. Dette hindrer bakteriene som allerede finnes på toalettsetet fra å komme i kontakt med huden din.

2 Ta tak i toalettsetet lokket med et papirhåndkle og senke den. Spyl toalettet ved å skyve spaken ned med papirhåndkle. Raskt ut av badet stall. Når toalettsete senkes før spyling, er bakterier forhindret fra å bli luftbårne.

3 Vask hendene med såpe og varmt vann. Indiana State Department of Health anbefaler at du får såpe i mellom fingrene, og under av neglene. I tillegg bør du skumme opp i minst 15 sekunder. Dette hindrer eventuelle bakterier som fikk til på hendene i å spre seg til andre flater på badet.

4 Spray toalettet og omkringliggende områder med en desinfiserende spray, slik som Lysol, etter hver bruk. Dette vil redusere spredning av bakterier som ble distribuert i luften etter tømming.

5 Sanitize badet, og skrubbe toalettet regelmessig. Bruk antibakterielle rengjøringsmidler eller rengjøringsmidler som blekemiddel som dreper bakterier.

Hint

  • Bruk et papirhåndkle for å åpne og lukke offentlig toalett dørhåndtak.

Related Articles

  1. Hvordan redusere toalett lukt
  2. Hvordan redusere trafikkstøy
  3. Hvordan erstatte Toalett ballcock Assemblies
  4. Hvordan redusere Annoying Fluorescerende lys
  5. Hvordan redusere vanntrykk
  6. Hvordan redusere Indoor Heat Gain Fra Windows
  7. Hvordan redusere støy i en leilighet
  8. Hvordan en Toalett Flens arbeid?
  9. Hvordan redusere Freeway Støy i mitt hus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*