Hvordan Reface en Peis med Tile

Peisen er ofte midtpunktet og navet i et rom. Ombygging eller refacing peis surround kan ha en stor innvirkning på utseendet og følelsen av et rom; det kan etterligne, forbedre eller kontrast sine omgivelser for en sammenhengende, visuell effekt. Enten du tar en gammel marmor surround eller flislegging over en murstein ansiktet, flislegging en ny peis surround kan gi hjemmet ditt et friskt nytt utseende.

Bruksanvisning

1 Klargjør peis surround å motta flis. Dersom det er dekket av murstein eller felt stein, til og med ut på overflaten ved hjelp av en murskje for å spre et lag av tynn-set mørtel over overflaten. Pass på at den tynne settet er helt glatt og jevn og det er ingen ujevne kanter. La tynne satt tørke helt over natten.

2 Mål surround ved å bryte det opp i tre stykker. Toppen av brennkammeret og hver av de to ben fra ildstedet til øvre kant av brannboksen bør alle behandles som sine egne områder.

3 Legg flisene som skal installeres på peisen i en tørr-layout, som består av legging av fliser uten mørtel å bestemme plassering, kutt og fugemasse ledd. Legg den første flisen i tørr-oppsettet slik at det vil sitte i midten av den øverste delen av surround, rett over åpningen til brennkammeret. Legg de neste fliser jevnt til høyre og venstre over toppen av surround, og deretter legge fliser ned hver etappe av surround og for ildsted.

4 Mark hver flis som skal kuttes med en rett kant og blyant, og deretter klippe flisene på en flis sag. Returner kuttet fliser til tørr-layout å dobbeltsjekke passform og plassering.

5 Monter flisene i samme layout bestemmes av tørr-layout, med den første flisen installert i øvre sentrum av surround like over brennkammeret, ved å spre en liten mengde tynne sett på området som skal flislegges. Rake tynne satt med rillet siden av sparkelen inntil rygger dannet er selv i høyden. Trykk hver flis inn i tynne satt og vri den litt på plass for å følge det opp til overflaten.

6 La tynne satt herdes i 24 timer, deretter pakke fugemasse inn i fugene med fugemasse flyte. Tørk opp overflødig fugemasse med en fuktig svamp, tar seg ikke å over våt eller "vaske" fugemasse, da dette vil føre til en reduksjon i fugemasse farge. Plasser en perle av caulk i leddet mellom de vertikale, fliser ben og ildsted for å lage en ekspansjonsfuge og la surround å bøye med huset oppgjør.

Related Articles

  1. Hvordan Reface en peis med Faux Stone
  2. Hvordan Reface en peis med tre og Paint It
  3. Hvordan Reface en peis med betong
  4. Hvordan dekke en peis med Tile
  5. Hvordan Remodel en peis med Tile
  6. Hvordan Reface murte peiser med gips
  7. Hva Mørtel Betyr: Hvordan dekke en peis med skifer Stone
  8. Hvordan oppdatere en peis med Wainscoting
  9. Hvordan søke Peis Ashes til møbler til Gjenopprett Wood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*