Hvordan Reface kjøkkenskap med hvite Merillat Rigid Thermofoil

Hvordan Reface kjøkkenskap med hvite Merillat Rigid Thermofoil


Thermofoil, som brukes av møbelsnekkere som Merillat, er en vinylplateprodukt som er kondensert til parkett, noe som skaper et laminat overflate som ligner på melamin. Den thermofoil skaper en slitesterk, lettstelt overflate for kjøkkenskap og andre møbler. Hvis du ønsker å reface eldre kjøkkenskap med hvite Merillat thermofoil, kan du male dem ved hjelp av prosedyrer som ligner male alle typer laminat overflate. Hvis du bruker produkter beregnet for jobben, har du ingen problemer med å gi kjøkkenet en ansiktsløftning.

Bruksanvisning

1 Skru hengslene fra kjøkkenskap og fjern maskinvare fra både skapet overfor og dørene. Fjern skuffene og ta av døren og skuff trekker også. Sett maskinvare til side. Hvis du velger, kan du erstatte maskinvaren når refacing er gjort for å ytterligere oppdatere utseendet på kjøkkenet.

2 Spread slipp duker på gulvet under skapet vendt og under dører og skuffer.

3 Rengjør Thermofoil flatene med fett-fjerning vaskemiddel. Bruk en sterkere fettfjernende middel til å rengjøre gjenstridige fettet eller sotete områder. Noen fett fjerning er svært giftig, så bruke verneutstyr, inkludert hansker, vernebriller og en respirator.

4 Sand hele overflaten av thermofoil med 220-sandpapir. Ikke sand bort laminat finish. Sand bare til du ser den blanke overflaten blir matt og støvete.

5 Tørk av slipte flater med en tack klut for å fjerne støv. Dette trinnet er best utføres like før påføring primer til overflaten så mer støv ikke har en sjanse til å bosette seg på slipte flater.

6 Roll eller børste på et lag med primer beregnet for laminat overflater. Dekke alle Thermofoil flater med et tynt, jevnt lag. Følg instruksjonene på primer etiketten, la primeren tørke. Du må la primeren tørke helt. Ellers vil overflaten ikke være så vanskelig som det kan være med helt tørr primer. Mange primere anbefale flere dagers tørketid.

7 Paint det grunnede flater med et tynt, jevnt lag med laminat maling. La malingen tørke grundig og påfør et lag hvis det første strøket er ikke ugjennomsiktig. La den andre strøk med maling tørke helt.

8 Påfør et beskyttende belegg av polyuretan med en ren pensel til de malte flatene hvis skapene vil se mye slitasje. La polyuretan tørke helt.

9 Sett skuff og dør trekker tilbake på og montere kjøkkenskap, med den gamle maskinvaren eller nytt materiale. Hvis du skraper maling av et område under montering, retusjere grunning og maling med en skumpensel.

Hint

  • Arbeid i et godt ventilert område. Ikke la barn eller kjæledyr i nærheten arbeidsområdet.

Related Articles

  1. Hvordan Reface kjøkkenskap dører
  2. Hvordan Reface en peis med Faux Stone
  3. Hvordan Reface en peis med tre og Paint It
  4. Hvordan Refinish kjøkkenskap med stålull
  5. Hvordan bli kvitt Ivy med hvit eddik
  6. Hvordan identifisere en busk med hvite blomster
  7. Hvordan Reface et skap med Satin emalje
  8. Hvordan oppdatere kjøkkenskap med trim
  9. Hvordan identifisere Weeping Trees med hvite blomster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*