Hvordan Reface Red Brick Peiser

Hvordan Reface Red Brick Peiser


Som du vurdere refacing din rød murstein peis, har du en rekke alternativer. Rød murstein kan dekkes med gips, fliser, stukk eller maling. Refacing murstein peis med stein, fliser eller gips er et komplisert prosjekt, og kan kreve en entreprenør. Før du går på bekostning av de andre alternativene, vurdere maling. Maling kan gi murstein nytt liv raskt og med minimal innsats. Hvis du ikke liker resultatene, kan du alltids leie en entreprenør til å hjelpe deg med de andre refacing alternativer.

Bruksanvisning

1 Fjern overflødig mørtel med en håndholdt kratt pensel. Legg et håndkle under klossene for å fange støv som blir produsert av skrubbing.

2 Kombiner 2 ss. av oppvask såpe og vann i en stor bøtte og skrubb peisen med en svamp. Skyll med rent vann. La murstein tørke.

3 Prime murstein med en mur primer. Primeren vil hindre den røde i murstein fra blødning gjennom maling. Det vil også redusere mengden av maling du trenger. Brick soaks raskt opp maling. Bruke primer, ved hjelp av en valse og en god kvalitet børste. Anvende primer til de flater av murstein, ved hjelp av en valse først, og deretter til mørtel med en børste. Du må kanskje to strøk med primer. La første strøk tørke før du påfører neste.

4 Påfør maling i ansiktet av hver murstein, ved hjelp av en ¾-tommers roller. Påfør en til to strøk med maling. Skritt tilbake ofte for å være sikker på at du ikke mangler flekker. Den ujevne overflaten tekstur av murstein gjør det vanskelig for valsen for å få hvert sted. Bruk en pensel til å ta opp eventuelle områder du savner og noen drypp merker.

5 Maling mørtel og alle hullene i murstein med en pensel. Bruk en god kvalitet maling formulert for murverk. Du trenger en middels stor børste for mørtel og en mindre trim børste for hullene. Gå tilbake for å være sikker på at du ikke kan se noen av rød murstein farge fra en avstand.

Hint

  • Hvis du finner ut at du får en masse støv fra mørtelen i pensel, kan du ikke ha skrubbet mørtelen godt nok. Gjenta prosessen med å skrubbe mørtelen. Hvis dette ikke eliminere problemet, rengjør eller skift ut børste ofte for å unngå å få for mye støv i malingen.

Related Articles

  1. Hvordan Paint Red Brick
  2. Hvordan Reface en Brick Stoop
  3. Hvordan Paint Red Brick Brown
  4. Hvordan Clean Red Bricks Med en Power Washer
  5. Ideer til Gjør om Red Brick Peiser
  6. Hvordan Clean Red Brick Walls
  7. Hvordan Lay Red Brick
  8. Hvordan beregne Red Bricks for en Patio
  9. Hvordan Design Red Brick Raised blomsterbed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*