Hvordan Refinish furupanel

Hvordan Refinish furupanel


Furupanel gir en rustikk sjarm til hytte, country og lodge-stil hjem. Panelet bringer naturen innendørs og viser frem skjønnheten i treverket. Finishen på furupanel kan bli skadet eller dårligere på grunn av slitasje. Å Refinish din furupanel krever litt innsats, men resultatene kan være ganske fin.

Bruksanvisning

Lakkering furupanel

1 Fjern alle møbler og tilbehør fra rommet ditt. Fjern gardiner. Masker og dekker gulvet og eventuelle tilstøtende ikke-panelte vegger og tak.

2 Vask paneling grundig med vanlig oppvaskmiddel og vann. Bruk en skrubbebørste hvis panel har grooves. Tørke panel med et håndkle mens du går.

3 Fyll misting flaske med isopropanol.

4 Påfør Citristrip (i henhold til produsentens anvisninger). Dette er en ikke-etsende stripper som har en oransje duft. Luft rommet godt, selv om dette produktet er mindre av et helseproblem enn løsemiddelbaserte strippere. Bruk rubbing alkohol mister å holde stripper fuktig inntil det strimler av finish. Stripe panel i seksjoner, som prosessen kan ta femten minutter. (Citristrip går på tykt. Når det fungerer overflatebehandling bobler opp.)

5 Bruk skurerondell å fjerne Citristrip og underliggende finish. Prøv ikke å gå i rotet og spore den rundt i huset. Citristrip krever et varmt vann opprydding (som ofte er umulig innendørs), eller du må bruke sin Paint Remover Wash. Dette vil rense av stripper godt. Være grundig, som noen stripper eller gammel finish som du la på paneling vil være synlig når du forsegle veggene.

6 Følg trinnene over med all panel. Gå over overflaten med skrape og en liten børste for å fjerne eventuelle biter etterlatt seg.

7. Fyll eventuelle kvist hull eller sprekker med en blanding av epoksy og sagmugg, skraping av så mye av det overskytende som mulig med en sparkel. La epoksyen herde helt.

8 Sand din paneling lett med 150-220 sandpapir bare for å fjerne eventuelle siste rester av fugemasse og å rydde opp i eventuelle patch områder. Bruk din ansiktsmaske under sliping.

9 Tørk ned panel med filler og en tack klut. Legg flekken hvis du trenger til og en gang tørt, gjelder fangstskuta av ditt valg. Olje og skjellakk-baserte produkter segl furu harpiks bedre enn andre typer sealer, men du kan favorisere produkter som er mer grønt og lettere å leve med.

Hint

 • Stripping er veldig rotete. Når du er stripping din panel, ikke gå av dråpe klut til du er ferdig. Strippere kan misfarge eller ødelegge andre tekstiler, skog, flater som de kommer i kontakt med.
 • Selv Citristrip er ikke etsende, bør alle normale forholdsregler tas for å begrense kontakt med produktet. Bruk passende klær og sikkerhetsutstyr. Følg produsentens anvisninger og aldri blande produkter sammen.

Related Articles

 1. Hvordan Refinish møbler Med Fabric
 2. Hvordan Refinish Wood Møbler
 3. Hvordan Refinish et gulv med en hånd Sander
 4. Hvordan Refinish Wood Kjøkken Skap
 5. Hvordan Refinish Hardwood Furniture
 6. Hvordan Refinish en Wood Surface Bar
 7. Hvordan Refinish et parkettgulv med et belte Sander
 8. Hvordan Refinish en Basement Interior
 9. Hvordan Refinish køyesenger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*