Hvordan rense My House Med Sage & Salt

Mange kulturer tror at energi kan bosette seg i en plass og få beboerne til å føle visse følelser. Negativ energi avler negativ atferd og følelser, mens positiv energi gjør det motsatte. Noen ganger kan åndelige individer føler behov for å rense sine hjem for å bli kvitt negativ energi som kan ha blitt forårsaket av negative tanker, stress eller bare ren rot. Rensing kan gjøres når som helst ved hjelp av salt og salvie. Både salt og salvie har healing og medisinske egenskaper.

Bruksanvisning

1 Bland havsalt og vann i en liten skål inntil saltet er oppløst. Du kan bruke vann fra springen, men destillert vann har færre forurensninger og kan være bedre for rensing. Tømme tankene og fokusere på de positive sidene ved livet ditt. Negative følelser under en rensing er mot sin hensikt.

2 Hold liten skål med vann og gå rundt de fire hjørnene av ditt hjem, sprinkling vann som du går. Det kan bidra til å forestille seg den negative energien scurrying bort gjennom veggene som skadedyr som går fra en exterminator.

3 Gå inn på rommene, sprinking havsalt og vann blanding i alle områder av rom inkludert skap og oppbevaringsplasser. Den mest effektive rensing vil være en som kommer hele hjemmet. Kom tilbake til hovedrommet i huset ved inngangsdøren for å forberede vismannen aspekt av rensing.

4 Lys en vismann pakke som du ville en røkelse. Hold den over en liten bolle å fange asken. Med røyken som kommer ut av tente salvie, begynner ved inngangsdøren og gå rundt hovedrommet, slik at røyken fritt nå hvert hjørne, vindu, vegg og tak. Dette kalles flekker eller "rensing røyk bad."

5 Fortsett flekker til du har dekket hele huset. Sørg for å kjøre salvie rundt dører og vinduer. Mens du gjør rensing, kan du si bønner, velsignelser eller besvergelser til å rydde bort negativite energi og åpne hjemmet ditt til god energi.

Related Articles

  1. Hvordan å rense en vask med en Drain Snake
  2. Hvordan Vask en Coffeepot Med Rock Salt
  3. Hvordan Paint et glassvindu med Epsom Salt Så du kan ikke se inni
  4. Hvordan Paint et glassvindu med Epsom Salt & Beer
  5. Hvordan Gjødsle Gardenias med Epsom Salt
  6. Hvordan renses en kjole med perler
  7. Hvordan Cut Vinyl Siding Med Sager
  8. Hvordan rense semsket sko med Salt
  9. Hvordan å rense avløp med Salt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*