Hvordan Rull en strømledning

Utendørs strømledninger gjør at du kan bruke elektrisk verktøy når du ikke er i nærheten av en stikkontakt. Strømledningene kommer i varierende lengder opp til 100 fot lang. Før du bruker en strømledning, bør du alltid se etter om det er sprekker eller områder med eksponert wire. En måte å sikre at strømledningene siste og også er klar for neste gang du trenger dem er å rulle dem opp riktig. Rolling en strømledning hindrer den fra å bli krøll på når du rulle den for bruk.

Bruksanvisning

1 Legg strømledningen flatt på bakken. Selv om ledningen ikke trenger å være rett, unngå å ha vendinger eller ledningen liggende over seg selv.

2 Ta tak i kvinnelige enden av ledningen og hold den i hånden din høyre hånd. Ledningen skal falle over baksiden av hånden din. Hold høyre arm bort fra deg med underarmen peker opp. Fingrene skal holde slutten med tommelen pekende opp.

3 Hold ledningen bak høyre hånd med venstre hånd. Trekk ledningen med venstre hånd og pakk den under høyre albue og over toppen på høyre hånd. Vikle ledningen rundt hånden på innsiden av tommelen.

4 Fortsett å rulle ledningen rundt albuen og hånden til det bare er en fot av ledningen som gjenstår. Bind den ene siden av spolen sammen med enten en plast zip tie, kabel-wrap eller streng.

Hint

  • Kabel wrap er tilgjengelig hjemme forbedring sentre. Kabelen wrap er rett og slett en del av 12-tommers lang borrelås stoff.

Related Articles

  1. Hvordan erstatte en strømledning på en Maytag Neptune
  2. Hvordan lage en strømledning
  3. Hvordan endre en strømledning Vedlegg
  4. Hvordan Rett en strømledning
  5. Hvordan erstatte en strømledning for oppvaskmaskin
  6. Hvordan koble en strømledning til en oppvaskmaskin
  7. Hvordan Wire en strømledning
  8. Hvordan fikse en strømledning
  9. Hvordan velge en strømledning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*