Hvordan Sett en Honda gressklipper dekk på et hjul

Honda anbefaler regelmessig vedlikehold for å holde sin ridning gressklipper dekk drift. Bruk en lug skiftenøkkel for å sjekke at boltene er stramme og sjekke lufttrykket med en lufttrykkmåler. Hold dekkene fylt til 14 psi foran og 11 psi bak. Riding gressklipper dekkene slites ut eller bli skadet på samme måte bildekk gjør. Når dette skjer, må du endre dekk før du bruker gressklipperen igjen.

Bruksanvisning

1 Kontroller metallhjul for noen skarpe områder som kan skade det nye dekket. Fil dem ned med en metall-fil.

2 Sett det nye dekket ventilen stammen gjennom hullet i metallhjul. Skru en ventilspindel verktøyet på ventilspindelen. Ta tak i ventilspindelen med en tang og trekk det å gjøre det tett i hullet. Skru av ventilspindelen verktøyet.

3 Legg det nye dekket flatt på bakken. Vinkel metallhjul inn i dekket og skyv det inn så langt som mulig. Sett en stor flat skrutrekker mellom dekket og hjulet. Bruk skrutrekker til å lirke dekket over hjulet rim.

4 Vend dekk og hjul over. Bland 1 del oppvaskmiddel med 3 deler vann i en sprayflaske. Spray blandingen på det nye dekket for å gjøre gummi mer ettergivende.

5 Be en venn om å bidra til å holde dekket på bakken. Bruk en hånd til å skyve dekkets indre kanten nærmest deg ned så langt som mulig. Sett den store flat skrutrekker mellom dekk og metallhjul. Bruk skrutrekkeren til å trekke dekket under hjulet rim. Bevege seg 2 til 3 inches ned og lirke det parti av dekket under felgen. Fortsett til dekket er under felgen hele veien rundt hjulet.

6 Bounce dekket og hjulet et par ganger på bakken for å bosette de to sammen. Pakk en skralle stropp rundt midten av dekkets slitebane. Stram remmen til dekk perler frø på rattet i felgen. Fjern skrallen stroppen.

7 Skru ventilen kjernen i ventilspindelen. Bruk en luftkompressor for å fylle dekket til riktig psi. Skru dekselet over ventilspindelen.

Related Articles

  1. Hvordan å opprettholde en Honda gressklipper
  2. Hvordan fikse Flats på Gressklipper Dekk
  3. Hvordan Sett på en gressklipper Belt
  4. Hvordan Sett Fluid i Lawn Dekk
  5. Hvordan endre hjulene på en Honda gressklipper
  6. Problemer med en Honda gressklipper
  7. Hvordan Sett Gressklipper dekk på hjulet
  8. Hvordan Sett et belte på en Murray gressklipper
  9. Hvordan trekke av OHC Cover av en Honda gressklipper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*