Hvordan Sett Ridge styret saltak

Hvordan Sett Ridge styret saltak


Mønet styret kjører lengden av bygningen, og gir støtte til toppen av sperrene, hjelper hele takkonstruksjonen arbeide sammen som et system. Mønet Styret må settes så perfekt som mulig, så ta deg tid og bruke forsiktig målinger. Taktekking arbeidsplasser er alltid lettere hvis du har mer hjelp, og sette ryggen styret virkelig krever tre mennesker, å gå greit. Konstruer en midlertidig plattform på takbjelkene, og bygge midlertidig stillas, hvis toppen av taket er over rekkevidde.

Bruksanvisning

Klar Ridge Board

1 Velg en åskam bord som er en størrelse større enn din vanlige sperrene. For 2 X 4 sperrene, bruk en 2 X 6 mønet bord; for 2 X 6 sperrene, bruk en 2 X 8 mønet bord, og så videre. Den mønet brettet lengde vil være utvendig måling av bygningen pluss lengden av overhenget ved begge ender. Det kan skjøte to planker sammen for å oppnå denne lengden, om nødvendig, ved hjelp av en 14 og 1/2-inch blokk av det samme materiale. Sett skjøten der det ikke vil forstyrre plasseringen av sperrene.

2 Legg mønet bord flat og jevn, på bakken eller over sagkrakker. Gjør endene, om nødvendig.

3 Lag to målinger for å markere plasseringen av den første gavl-end rafter. Fra slutten av brettet, måle bredden på bjelkelaget, og merk med snekker torg. Nå måle igjen og legge til 1 og 1/2 inches å gi deg plassering av utenfor ansiktet av gavl-end rafter. Dette setter gavl-end litt inne i bygningen, så gavl studs kan være flat-spikret enkelt og pent.

4 Rip slutten av brettet ned til 2 X 4, øverst opp til det første merket. Dette gjør at bjelkelaget til å passe uten videre innskjæring når du er oppe på taket.

5 Gjenta trinn 3 og 4 for den andre enden av ryggen styret.

6 Fortsett med å måle og markere plassering av ekstra sperrene. Rafter haler bør square opp med takbjelker, når taket er på plass, så trekker målinger fra de etablerte posisjoner av bjelkene.

7 Ta med merket ryggen styret og to personer opp på taket.

Stille Ridge Board

8 Gi opp den første gavl-end rafter. Midlertidig tånegl den på plass på toppen plate, bruker 8-penny negler, huske å la en ekstra 1 og 1/2 inches fra slutten av veggen.

9 hånd opp motstanderens gavl-end rafter og tånegl på plass. En person bør støtte sperrene for å holde dem fra å tippe utenfor enden av taket, eller spiker i midlertidige støtter.

10 Gjenta med et annet sett av sperrene, kvadrering dette settet med takbjelker.

11 Flytt omtrent halvveis ned taket og gjenta med et tredje sett med sperrene, for å gi støtte til midten av ryggen styret.

12 Hev ryggen styret og spiker til sperrene på oppmerkede linjer. Bruk 8-penny negler å tråkle det sammen, men ikke drive neglene helt inn, fordi du trenger å gjøre justeringer. Når systemet er omtrent på plass, tack en midlertidig støtte fra mønet bord til takbjelker, ta vare å feste mellom merkede rafter linjer, slik at den ikke kommer i veien, senere.

Feste Sammen taket System

13 Steady ryggen i sin omtrentlige endelige posisjon ved hjelp av snekker torg for å sørge for at sperrene er vertikale. Mål fra bunnen av ryggen til toppen plate, for å få lengden på gavl-end stud.

14 Kutt gavl-end stud og gi det opp. Skyv den på plass mellom ryggen og topp plate, og sjekk at det er helt firkantet i alle fire retninger. Fest med 16-penny negler. Din åskam styret bør nå være firkantet og stødig.

15 Fjern de midlertidige 8-penny negler fra takbjelkene, en om gangen, og erstatte med permanente, 16-penny negler. Sørg for at du er på merkene annet med takbjelker.

16 Fortsett å hånd opp sperrene og fest på plass med 16-penny negler, til du kommer til den andre enden av taket. Sjekk ditt arbeid ofte, med snekker torg, for å kontrollere at alt er fortsatt vertikal.

17 Mål, klipp og installere den andre gavlen stud, som du gjorde den første. Dobbeltsjekk at alt er ordentlig festet med 16-penny negler. Fjern de midlertidige støtter og fortsette å bruke plater.

Related Articles

  1. Hvordan Sett Ridged Foam på Utvendige kjellervegger
  2. Hvordan Sett Ridge Caps & Vents på taket ditt
  3. Hvordan sette opp Frittstående kolonner på en Patio
  4. Hvordan sette opp en Home Recording Studio
  5. Hvordan sette sammen en sofa fra Ikea
  6. Hvordan Sett Side Shields på Glasses
  7. Hvordan Sett potteplanter Utenfor for sommeren
  8. Hvordan Sett et kjøleskap på et Pergo
  9. Hvordan sette opp en Solar Energy System

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*