Hvordan sette motoren Timing på en Echo 452Vl Chainsaw

Slik angir timing på en Echo 452VI motorsag, må du justere skruene på siden av forgasseren. Forgasseren er ansvarlig for å sende blandingen av bensin og oksygen til motorsylinderen for tenning. Motorsager har to-taktsmotorer som kjører på et meget høyt turtall; den minste bump på forgasseren kan gjøre sagen gå ut av justering, forårsaker den til å kjøre svak og uberegnelig. Stille motoren timing på Echo 452VI motorsag bør bare ta 10 minutter å fullføre.

Bruksanvisning

1 Sett motorsag på en flat arbeidsbenk. Finn de to justeringsskruene på forgasseren, til venstre for gassregulatoren, og rett over luftfilterdekselet. Den lave hastigheten skruen vil bli markert på motorsag foringsrør med en "L", og high-speed skruen vil bli merket med en "H."

2 Drei forsiktig "H" justeringsskruen med klokken til den sitter, og slå mot klokken en hel omdreining. Drei forsiktig "L" justeringsskruen med klokken til den sitter, og slå mot klokken 1 og 1/8 omdreining.

3 Start motoren og la den gå i 2 minutter. Vri tomgangsknotten ligger rett bak de to justeringsskruene med klokken til kjedet begynner å rotere rundt baren, og slå på bryteren 1/2 omdreining mot klokken.

Related Articles

  1. Hvordan sette Engine Timing på en Echo motorsag
  2. Hvordan sette den Timing Gear på en Briggs & Stratton 20 HP Motor
  3. Hvordan sette Pull-Start Timing på en Briggs-Stratton
  4. Hvordan sette sammen en sofa fra Ikea
  5. Hvordan sette på parkeringsbremsen på en enkelhet Mower
  6. Hvordan Sett en ny linje på en Husqvarna Trimmer
  7. Hvordan Sett ventilatoren trenger på en Side-by-Side GE kjøleskap?
  8. Hvordan Sett en ny linje i Twist-N-Edge Weed Eater
  9. Hvordan Sett Side Shields på Glasses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*